Volt már részetek halálközeli "élményben"?
Hát nekem három ilyen volt.
Az első az volt mikor átmásztam egy medencébe amit csak egy korlát választott el egy másiktól.Csak az volt a baj hogy az a medence rohadt mély volt és én még úszni sem tudtam akkoriban.Lessüllyedtem a legaljára és hiába kapálóztam levegő után egyre rosszabbul lettem,végül mégiscsak kiemelt egy kedves emberke.
A második ilyen az volt mikor piros volt a jelző lámpa és mellettem 1 méterre állt a villamos.Éshát amilyen szeleburdi vagyok,vele együtt indultam el.Kb 10 cm választott el a villamostól,az hatalmasat fékezett és dudált az én szívem meg úgy dobogott mint még soha.De mikor balra néztem és megláttam mellettem az iszonyatos gyorsasággal közeledő villamost...azt hittem itt a vége.Még utána is fél óráig dobogott a szivem:S nagyon rossz volt.
Kisebb koromba ismerősökkel voltam valami strandon, de tök kicsi voltam, és ugyan tudtam úszni, de nem olyan jól, vhogy a mély vízbe keveredtem és nem volt ott senki, vhogy kisodródtam, de képzelhetitek milyen mocskosul szar, hogy kicsi vagy, nem tudsz sírni se és csak kapálózol meg ilyesmi, na az kimondottan szar volt.
Meg 7.-ben díszítettük a termet és kellett létrára mászni, senki nem mert mondom majd leszek én a hős, és mókás o.társam meglökte "poénból" a létrát, megijedtem és ráestem egy ilyen vas virágtartós nem tudom mire, de így pont a fejemet vágtam be. Na akkor is be voltam ijedve rendesen, csak arra emlékszem, h volt vér meg nem tudtam mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!