Kinek milyen halálközeli élményei voltak?
Dráága 10:54!
Most lebuktál! xD
IMÁDLAK! Én voltam az Cic...
Majd mindjárt én is leírom az én halálközeli élményeimet.. mert volt pár xD...
Szóval!
Egyszer kiszáradtam, irány a kórház...
Kiskoromba leestem a cseresznyefáról, és valami 5-6m-t zuhantam.
Elestem a jégen, és bevertem úgy a fejem, hogy súlyos agyrázkódásom lett, irány az intenzív...
Mentem át biciklivel egy leszakadt hídon, csak félúton leestem..
Most legutóbb, meg egy forró izzót próbáltam portalanítani, ami 5cm-re a szememtől pattant el...
És még mindig élek!! xD
1-2éve a barátnőimmel mindig azzal szórakoztunk hogy a sínen elgyalogolunk valahova. vagy fél évig ez volt a mániánk. akkor beosztottuk h ki megy hátul és ki elöl, hogy észrevegyük ha jön a vonat. aztán 1x amikor sétálgattunk a lakótelepen, megláttunk egy vasuti átjárót és akkor miért is ne.:D mentünk kb 10 métert, erre k*va hangosan elkezdett dudálni a vonat a hátunk mögött. nagyon bexartam, néhány méteren múlott az egész :D
meg 1x (ez is vonatos),amikor még elég kicsi voltam, hallottam hogy ha köveket rakunk a sínekre, lehetséges h a vonat kisiklik. barátnőmmel bazinagy köveket tettünk rá, amig én ott pakolgattam, megláttam a kanyarba a vonatot :DDD még volt egy csomó. erre úgy megijedtem h. szinte az összes kő leesett, én meg elkezdtem vissza pakolgatni. :D aztán gyorsan felpattantam és elkezdtünk futni bnőmmel.. jhujj és ott kezdett el mellettünk dudálni, nagyon hangos volt sztem enyhén romlott a hallásom.:D nem volt halálközeli élmény, de én úgy éltem meg :D
engemet elutott az auto es egy napig fekudtem a korhazba eszmeletlenul
le estem a meggy farol ugy hogy be tort a fejem
le estem a lepcson es betorott a fejem ugyanott ahol a meggyfanal is betort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!