Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kinek milyen halálközeli...

Kinek milyen halálközeli élményei voltak?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 10:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
10 éves voltam,amikor a strandon,a nagy medencébe bementem,az államig ért a víz,ha lábujjhegyen álltam,és valaki meglökött.Elmerültem,és az életem kezdett leperegni előttem,s már 1 éves voltam,amikor valaki felhúzott.
2009. máj. 21. 08:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer mikor mentem suliba egy részeg biciglis ember nekem jött nekem meg nem volt jó a fékem és végigbukfenceztem a biciglivel a betonos úton,a térdemből,karomból ömlött a vér a fél arcomat lehorzsoltam.Akkorát estem ,hogy alig bírtam felkelni,ráadásul egy kocsi ezerrel száguldott felém,ha nem pattantam volna gyorsan fel a földről valószínűleg már koporsóban lennék :S
2009. máj. 21. 21:37
 13/19 anonim válasza:
100%
Engem kétszer rázott meg a 220V. Az elsőnél egy hosszabítóból kilógott a vezeték és a bal karomon keresztül átment a jobba (a földön támaszkodtam). Másodszor pedig a karácsonyi égősort akartam bedogni, természatesen mezitláb voltam és izzadtam, mert pont előtte keltem fel. Akkor a jobb karomon ment keresztül és a jobb lábamon távozott, a szüleim szerint üvöltöttem egyet, de én nem hallotam. Egyiknél sem történt nagyobb bajom annál, hogy megijedtem és remegett az a rész ahol megrázott az áram.
2009. máj. 27. 15:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer voltam nyári táborba amikor még a sulival és bementem a mélyvízbe úgy hogy nem tudtam úszni,egyszer csak arra eszméltem hogy a víz alatt vagyok és láttam azt a bizonyos fényt...és nem tudom miért egyszer csak feljöttem és kimentem a barátaimmal. A másik pedig 2006 augusztus 20.-án volt a nagy viharba széllel szembe mentem és nem kaptam a széltől levegőt..Nah hát akkor is jött az a fény és egy 5 másodpercre minden elhalkult....különös érzés volt...
2009. júl. 26. 23:03
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Biciklivel mentem, és egy patak előtt az út elkanyarodott, viszont egy vonatsin átment a patakon hidon. gondoltam a sinek mellett rövidebb átmenni a patakon, és elindultam arra fele. (nagyon kicsi hely van ott a sinek és a szélét vigygázó korlát között) valamiért akkor éppen a miatyánkot énekelgettem magamban és ezért nem is észleltem hogy jön a vonat. csak már arra eszméltem hogy félig a sineket állok a biciklimmel és egy hatalmas és hosszú vonatdudálást hallok (amugy a vonat hangját nem halottam) éppen hogy volt időm visszarántani a biciklimet és magamat, és a földre este. a vonat pedig elment. utána meg se tudtam szólalni egy darabig. nem vagyok vallásos de én mondom az hogy épp a miatyánkot énekelgetttem magamban jelenthetett valamit.
2009. szept. 27. 20:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer tesiórán meg tudtam tapasztalni milyen amikor valaki majdnem megfullad. Kicsi voltam akkor még. Feküdtem a nagy szivacson és rádöntöttek még egy-két nagy szivacsot -és nem tudták hogy ott vagyok.

Egyszer majdnem elütött egy kocsi amikor nyáron éjszaka egy csajjal ültünk a betonon:P

Egyszer majdnem elütött a villamos modjuk azér itt elég közel volt de nem volt annyira vészes.

Egyszer majdnem elütött egy kocsi nagyon kicsin múlott mert úgy mentem át a zebrán h az embereket követtem és nem néztem h már rég piros a lámpa.

És végül egyszer majdnem fejbedobtak egy sörösüveggel:(

LEgjobban mégis akkor féltem amikor egy nagy kutya megharapott éjszaka.

Szerencsés vagyok:) h még élek.

bónusz sztori:

Amikor kicsi voltam azt mondták a testvéreim h nem merek leugrani valahonnan. Én meg montam h de. Szandába voltam betonra ugrottam. Egy hétig legalább fájt utána a lábam:P

Fáról nem estem le pedig nagyon magasra másztam mindig:P

És biciklivel a legnagyobb esésem is "csak" annyi volt h a hasamba állt a kormány.

2010. febr. 14. 23:16
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is kiszáradtam úgy kb 4 éves koromba... Nem értettem mi történt, olyan gyorsan ment minden, betegség... beutalás a kórházba infúzió, aztán olyan aggódó volt körülöttem mindenki, éjjel amikor aludtam álmomba valami furcsa fényt láttam háát kb ennyi, fura hogy még mindig ennyire emlékszem rá am most 11 vagyok, jah és zegnap majdnem elütött egy autó
2010. ápr. 11. 11:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Juujj... 8-9 éves lehettem, jöttem haza az iskolából és mivel a suliba nem ettem meg a gofrit hát hazavittem. átjöttek a nagynénémék hozzánk és én mindenkit megkínáltam, de senkise kért belőle, így nagyon megönültem neki és az egszet betömtem a számba, és fulldokolni kezdtem de nem alapszintűen. Anyum ruháját elkezdtem rángatni mert a nagynénémékkel beszélgetett, átkarolt hátulról és a gyomorszámat megnyomta a hüvelykujjával és lámcsak !!! ÉLEK! juppíí... az anyum huga és a férje egymás karját szorrongatták és rémült tekintettel nézték h mi történt... anyum meg nyugtadgatta az ifjú gyermeketváró házaspárat h ilyen gyakran történi :x... o.O :O
2010. máj. 12. 16:14
 19/19 anonim ***** válasza:
76%
Egyszer iskolából hazamenet a haverokkal hülyéskedtünk, és egyszer az egyik haverom meglökött véletlenül, én meg úgy estem pont, hogy a fejem kilógott az útra.Pont jött egy autó, de nagy szerencsémre fel tudtam ugrani gyorsan.
2010. júl. 16. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!