Kinek milyen halálközeli élményei voltak?
Én egyszer tesiórán meg tudtam tapasztalni milyen amikor valaki majdnem megfullad. Kicsi voltam akkor még. Feküdtem a nagy szivacson és rádöntöttek még egy-két nagy szivacsot -és nem tudták hogy ott vagyok.
Egyszer majdnem elütött egy kocsi amikor nyáron éjszaka egy csajjal ültünk a betonon:P
Egyszer majdnem elütött a villamos modjuk azér itt elég közel volt de nem volt annyira vészes.
Egyszer majdnem elütött egy kocsi nagyon kicsin múlott mert úgy mentem át a zebrán h az embereket követtem és nem néztem h már rég piros a lámpa.
És végül egyszer majdnem fejbedobtak egy sörösüveggel:(
LEgjobban mégis akkor féltem amikor egy nagy kutya megharapott éjszaka.
Szerencsés vagyok:) h még élek.
bónusz sztori:
Amikor kicsi voltam azt mondták a testvéreim h nem merek leugrani valahonnan. Én meg montam h de. Szandába voltam betonra ugrottam. Egy hétig legalább fájt utána a lábam:P
Fáról nem estem le pedig nagyon magasra másztam mindig:P
És biciklivel a legnagyobb esésem is "csak" annyi volt h a hasamba állt a kormány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!