Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Volt már halálközeli élményed?

Volt már halálközeli élményed?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 15:28
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Igen... jó sok. A hülyeségeim miatt :3...
2009. dec. 15. 16:09
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Volt. Elütött egy bicikli. Azt hittem meghaltam, de nem!

A kezemben szorongattam annak a palacknak a nyakát, amelyet a bicaj elcsapott. Ennyivel megusztam.

2009. dec. 15. 16:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Nemrég majdnem elütött egy tanár a suli parkolójában... Nem figyelt tolatás közben.
2009. dec. 15. 17:07
 4/10 anonim válasza:
Nem. Szerencsére.
2009. dec. 15. 17:09
 5/10 anonim válasza:
5%
Volt...Amikor majdnem kiborult az utolsó söröm. És zárva voltak a boltok :D
2009. dec. 24. 21:03
 6/10 Zümy ***** válasza:
0%
:D uccsó joovolt:D
2009. dec. 25. 10:42
 7/10 futo viktoria válasza:
nekem a saját hibámbol lett majdnem katasztrofa.meggyujtottam egy papirt és elkezdett égni.hát termésetesen vizalá tettem de persze anyi volt az irásnak is igy......cikkes volt
2010. ápr. 3. 20:04
 8/10 anonim válasza:
81%
én egyszer amikor megyek suliba biciklivel, kihajtok az útra körülnézés után aztán egy kamion kb fél cm-re volt tőlem elütött pördült egyet a bicóm, leestem róla és az üdítőm is elgurult a sofőr meg szart rám. meg egyszer egyik hülye osztálytársam nyakcsigolyán ütött és kb 5 percig nem éreztem semmit csak a fájdalmat. kb olyan 5-15 m magasról háttal estem a földre és minden elvilágosodott és nem éreztem semmit kb 6-7 percig, mire az egyik osztálytársam felsegített és egy kicsit jobban lettem. a suliban egy 6-8.-as gyerek fellökött és nagyon-nagyon fájt!! ennyi, remélem 'segítettem' :)
2010. máj. 15. 19:26
 9/10 anonim válasza:
volt, orvosicsodának számítok.lehet találkoztam a Nagymamámmal, de lehet csak álmodtam, vagy ilyesmi.
2010. máj. 22. 03:17
 10/10 anonim válasza:

Volt. Egy cigónak valami nem tetszett, és a piactérnél úgy állkapcson ütött, hogy lefejeltem a tér kapuját, na ott volt egy képszakadás, minden világos volt, nem fájt semmi, ahhoz foghatót még nem éltem meg, egyszerűen boldog voltam, bár mindig úgy érezhetném magam. Hallottam még, ahogy a cigók elrohannak, majd egy haverom próbál felhúzni a földről, akkor magamhoz tértem arra, hogy alig kapok levegőt, és valóban, a haver támogatott felfelé.

Szeretnék mindig olyan boldog lenni, mint akkor abban a 10 percben, amíg nem voltam magamnál :(

2011. aug. 23. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!