Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legextrémebb szexuális élményed?
Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 18:30
1/10 anonim válasza:
Év végén megbasztak matekból.
F/16
2/10 anonim válasza:
A barátommal az erdőben szexeltünk a fél méteres gazban,de olyan jó puha volt a gaz,meg sötét volt,este volt,fenn volt a Hold,ciripeltek a szentjánosbogarak,az volt a legszebb :P
3/10 anonim válasza:
és közben még meg is etettétek a szúnyogokat, rendesek vagytok
4/10 anonim válasza:
nekem rengeteg volt..
pl az eggyik:
liftben csak én meg a pasimvolt és benyultam boxeren belül kivettem elkezdtem jáccania nyelwemmel aztán vetkőztetett énisőtt..éss popsimba raktaa:$ és sexeltónk egy kurwaa nagyoott..:)
5/10 anonim válasza:
amikor Tomikámmal gruppenbe nyomtuk Bieberrel és MM-el.
SP voltam, sziasztok.
6/10 anonim válasza:
Előkaptam a tus alatt és rongyosra vertem.
7/10 anonim válasza:
A pasim épp megbeszélésre ment volna,de az helyett elrángattam a szomszédos szobába.Leszoptam,épp a seggem nyalását fejezte be,épp húzta fel a gumit és a seggembe tette a strickóját akkor ránknyitottak... 23/F
8/10 anonim válasza:
Amikor kipufogóndugtam a motoromat. 18F
9/10 anonim válasza:
Dugás közben, elélvezéskor félrenyeltem a rágómat. Majdnem megfulladtam.
10/10 Benkoos válasza:
Az MTK Előre pálya öltözőjében és az egész utánpótlás csapat drukkolt nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!