Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt halálközeli élményed?

Volt halálközeli élményed?

Figyelt kérdés

Például öngyilkos akartál lenni, vagy klinikai halál állapotában voltál.

Látta a "fényt"?

Tudni akarom ,hogy van-e túlvilág mert nekem nem sok van már hátra.

2011. szept. 1. 09:21
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Nekem volt.De a tiedhez képest semmiség.Pár hónappal ezelőtt télen nagyon hideg volt és jó melegben akartam fürödni,csak sajnos túl meleg lett a víz...:/ akkor elkezdtem szédülni és aztán nem láttam semmit és nem is hallottam és hevesen vert a szívem de aztán bejött anyu és lemosta a lábam hideg vízzel,aztán elmúlt a rossz pedig azt hittem elájulok...de megúsztam :) nagyon sajnálom a te helyzeted!!kívánom h a maradék idődben mindent amit szeretnél megtehetsz!sok szerencsét kívánok!
2011. szept. 7. 21:21
 22/23 anonim válasza:

Nekem nem, de a szomszédom mesélte, hogy fürdés közben rosszul lett, lefeküdt az ágyra, nagyon rosszul volt, nem volt körülötte senki. Korábban a biblia tanítását megkérdőjelezte, és ahogy ott feküdt, egyszercsak kívülről látta magát, és vagy igaz vagy nem, hiteles 35 éves nőnek ismerem, megjelent előtte Gábor angyal, és elmondott magáról nagyon sok mindent. Amikor később jobban lett, felütötte a bibliát, és sok infó egyezett azzal ott olvasott, és amit elmondott neki az angyal? Én elhittem, mert olyan dolgokat hallott, amikor én nem, mint pl egyszer hallotta egy barátja hangját amint azt mondja meghaltam. Akkor ő magában azt mondta, dehogy haltál te meg. Majd 2 órára rá jött a telefon....

Igenis létezik halál utáni élet, ha bekerülsz Istenhez, ott boldog örök életed lesz. Én sem hittem el, de tényleg igaz a Biblia, mint már előttem sokan megjegyezték, bízz Istenben, és mindenben hagyatkozz rá. Ha így kerülsz elé, biztos nem lesz baj.

És hogy biztosítsalak afelől hogy nem beszélek mellé, amikor eljön majd az óra kint leszel a saját testedből. (Tűzoltó vagyok, pár halálközelit hallottam azoktól, akiket többek közt mentettünk).

Ekkor találkozol majd Istennel, számot kell adni életedről. De ne bírói végzésre számíts, :) hanem egy olyan valaki, aki mindent tud rólad, megalkotott téged, jobban szeret mint az anyukád, neki is az lesz a célja hogy bekerülj a boldog életbe, csak hagyatkozz rá. :)

Amikor találkozol vele, mond meg neki hogy üdvözlöm, és hogy bocsánatot kérek tőle mindenért amit itt lent elkövettem. Azt is mond meg neki, hogy megpróbálok neki kedvezően élni, és köszönöm neki ezt a gyönyörű életet, minden ajándékával és keresztjével eggyütt.

Ha bármi gond lenne, és véletlenül behálózott volna a sátán, mond meg neki hogy van egykét jócselekedetem, imám, és felajánlott zarándokutam, amit felhasználhat erre a célra, érted. Tudni fogja hogy miről van szó. Hátha segít!

Bátran menj előre, fel a fejjel, ennek az életnek csupán egyetlenegy célja van, bekerülni az örök életbe, Isten országába. Bátran lépj majd át a kapun, mert ami nála vár, az sokkal jobb, mint ami itt van...

Ha esetleg elfelejtenéd átadni az üzit, nem baj, ne rágódj majd rajta. :)

Ez nem vicc amit írtam, valóság. Kérnék majd egy válasz üzit ha elolvastad, és megfogadtad!

A többiekkel akik esetleg kiröhögik ne foglalkozz, a te érdekedben mondom, hogy fogadd meg a tanácsom. Ha van hozzá kedved, imádkozz minnél többet, beszélgess Istennel, fogalmazd meg kéréseid, vágyaid.

Énis megpróbálok érted mindent megtenni imával, remélem menni fog... :)

És ha bekerültél Isten országába találkozunk majd ;)

Sok sikert! Légy bátor, és figyelj azokra amit mondtam.

Pusziii

2011. szept. 9. 14:58
 23/23 anonim válasza:
És nekem még volt egy.Autóbalesetünk volt,de senkinek nem lett baja.De cigányokkal ütköztünk :/. Ők sem bántottak....de belül egy világ omlott össze.Mind a kettőnknek,nekem és anyunak.
2011. szept. 9. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!