Volt halálközeli élményed?
Például öngyilkos akartál lenni, vagy klinikai halál állapotában voltál.
Látta a "fényt"?
Tudni akarom ,hogy van-e túlvilág mert nekem nem sok van már hátra.
Én abban reménykedek ,hogy a halál csak valaminek a kezdete.
Nem akarok eltünni.
Nem a kezdete, a folytatása. :) Gondolj csak bele, az anyag/energia sem vész el, csak átalakul. Akkor a lélek miért veszne el nyomtalanul?
Nekem volt már ilyen élményem, bár a Fénylényt nem láttam, de beszéltem vele/velük...biztos lehetsz benne, hogy jó helyre kerülsz, nem csak hallucináció volt.
...Nagyon sajnálom! :(
De gondolj arra, hogy minden dolog vége egy új dolog kezdetét jelenti. Magam is azt hiszem, hogy ahhoz, hogy tökéletesedjünk, messze nem elég egy élet, ezért is kapunk újabb és újabb lehetőséget arra, hogy a következő leszületésekkel fejlődjünk, tanuljunk a saját hibáinkból (na persze ezt nem tudatosan, mert nem emlékszünk az előző életeinkre, de tudat alatt érezni fogjuk, hogy mi lenne a helyes).
Számomra akkor vált bizonyossá, hogy a reinkarnáció létezik, amikor (bizonyos betegségemből kifolyólag) korregresszión vettem részt.
Biztosan sokan badarságnak tartják, de abszolút lényegtelen, mert tudom, hogy mit tapasztaltam... Nehéz megfogalmazni, talán..... olyan, mintha azt érezném, hogy EZ AZ. HAZAÉRTEM! Furcsa, ugyanakkor nagyon megnyugtató.
Még csak annyit szeretnék mondani, hogy - ha eddig még nem tetted meg - rendezd a családi és egyéb kapcsolataidat, és biztosítsd őket arról, hogy te jó helyre mész, ne aggódjanak miattad. ...ha egy ajtó bezárul, egy másik kinyílik...
Remélem, tudtam segíteni!
Volt.
Elaludtam, majd olyan fél három körül arra ébredtem, hogy valami fehérség közeledik (a koromsötét szobában) felém és húz, de nagyon erősen.. Félálomban voltam végig és éreztem, hogy sírok (igazából is), de nem a fájdalomtól! Nem emlékszem pontosan, de mintha valami hang a távolból súgta volna, hogy "Méég nee..."
Aztán felriadtam. De jó érzés volt, semmiképpen sem negatív élményként marad meg az emlékeimben. Eleinte tartottam a haláltól, de ezek után meg fogom kérdőjelezni a félelmem okát.
(Ui.: Nem is egyszer, háromszor történt meg ez..)
14/L
Szia.Sajnalom hogy keves idod hátra.
Sok válasz van erre a kérdesre van aki azt mondja nincs aki meghal az meghal a teste porra válik és annyi viszont van aki azt mondja,hogy igenis van tulvilag van Istennel elet,de ezt meg senki nem bizonyitotta van akinek volt már része ,hogy meghalt es visszahoztak inkabb azok tudjak megmondani a helyes választ.Hidj abba ,hogy van olvas a Bibliabol ott minden megvan:)
Szerintem meg neki egyáltalán nem a sajnálatra lenne szüksége... Ér el vele valamit? Max. csak még szerencsétlenebbül fogja magát érezni.
Inkább bátorítanunk kellene, hogy boldogan menjen el a végső útjára.
Válaszoltam az előző kérdésedre:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__reinkarnacio-es-karm.. 10:02
Ne dobd el magadtól az életet! Minden betegség nem fizikai eredetű, nagyon sok, főleg a rák lelki eredetű betegség. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!