Hány db magnézium pezsgőtablettát ihatok terhesen 1 nap alatt?
Itt egy tavalyi kérdés, erre többen is válaszoltak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Egyébként pezsgőtablettája válogatja, hogy hány mg magnéziumot tartalmaz. (Én most megnéztem az enyémet, ebben 1 tabletta 200 mg-ot.) Ebből tehát két és felet. De a terhesvitamin is tartalmaz vagy 100-at, meg bizonyos kajákban is van. A felesleg kiürül a szervezetből,inkább egy kicsivel többet a napi 450-500 mg-nál, mint kevesebbet.
Nekem nem pezsgőtablettát, hanem rendes tablettát kell szednem, 500mg-os és ebből kell 3x2-őt szednem!
A betegtájékoztató szerint mellékhatásként hasmenés lehetséges, de nekem ezzel nincs gondom.
A tabletta formájú jobb, mint a pezsgő tabletta!
Egyébként nem ártasz vele, mert a felesleg kiürül!
20hkm
Nekem a doki tablettát javasolt amit a mai napig szedek az elejétől.Magnerot a neve és napi max. 6 db-ot lehet bevenni.eddig csak napi 1-2 szedtem,de mostanában elkezdődtek a szurkálások és így 4-5 db. szedek. Kálcium pezsgőtabit szoktam inni de azt csak ritkán,ha úgy érzem hogy kell.
34 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!