Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi vészesen hányás...

Terhességi vészesen hányás miatt terhesség megszakítás?

Figyelt kérdés
Nem ítéletek őszinte vélemények érdekelnek.9 hetes terhes vagyok ea nagyon durva terhességi vészesen hányással küzdök. Annyira rosszul vagoyk,hogy nem tudom ellátni a 3 éves kisfiam . Férjem munkahelye meg veszelybe került annyiszor kell hamarabb eljönnie stb.mert magatehetetlen vagyok . Kétségbe vagyok esve és megfordult a fejembe a terhesség megszakítás

2017. nov. 18. 20:48
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
59%
15 hetes vagyok még most is hányok hány ingerem van. Étel udorral küszködök. Sokkal jobb mint ahonnan indultam. Kb 2-3 étel van ami lemegy igaz az sem mindig. Nekem ami bejött hideg dolog evése ivása. Kisérletezz hátha lesz olyan amit meg tudsz enni. Tudom milyen nehéz ez az egész 3 gyerekem van már sokat kellett logisztikázni, mire mündínk mnkába, oviba iskolába eljutott.
2017. nov. 19. 19:56
 42/43 anonim ***** válasza:
90%

Az első terhességemnek egy tünete volt, a menzesz elmaradása. Álomterhesség végig.

Alig vártam, hogy újra babázhassak, ami négy év után összejött.

Na de a terhesség... A hatodik héten kezdődött intenzív nyáladzással, ami undi volt és bosszantó.

Aztán a kilencedig héttől a 35.ig hánytam minden nap délutánig, durva ételundorom volt (pl főtt sós csirkemellet ettem, almát és sárgarépát. Hetekig)

Oh és isiászom lett, ami örökre szól.

Sajnálom kérdező, de kétszer is megütötted a jackpotot :(

Kitartás.

Ez a baba is megszületik, a mostani dolgok pedig homályos, kellemetlen emlékfoszlányokká válnak.

2017. nov. 19. 22:44
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás kérdező! Nálam is a 9. héten volt a legrondább, bár nem hánytam, de folyamatos hányinger, és csak amíg a hideg kólából (orvos ajánlotta és nem literszámra csak kortyolgatva kevés) nyeltem egy egy kortyot, vagy amíg az étel a számban volt, addig nem volt hányinger... Nyugi, elmúlik, valóban legkésőbb a szüléssel. Fontos viszont a pisivizsgálat és a vérnyomásod, mert hozzátartozhat a dologhoz egyéb is. A hormonok miatt van elsősorban, nekem a 17. hét körül múlt el. Segítséget tudsz kérni, érdeklődj a védőnődnél, hogy van-e mód személyben segítségre, hogy egy kicsit levegyék rólad a terhet. (pl. Otthon segítünk alapítvány) Egyébként a terhesség megszakítása nem vonná maga után rögtön, hogy hirtelen a hormonrendszered helyreáll és nem lenne gondod. Semmiképp se legyen lelkiismeret furdalásod a 3 évesre nézve! Most nehezebb időszakon kell átmennetek, de a testvér azt gondolom neki nagyon sokat fog az életben jelenteni! Ez az időszak átmeneti, el fog múlni a rossz érzés, a hányás, remélhetőleg a 12-18. hét végére. Aztán jön az édes középidőszak, amikor még nem akkora a pocakod, mint egy hordó, és tudsz mozogni, zuhanyozni, stb... :) Kitartás!!!
2017. nov. 19. 23:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!