Terhességi vészesen hányás miatt terhesség megszakítás?
Figyelt kérdés
Nem ítéletek őszinte vélemények érdekelnek.9 hetes terhes vagyok ea nagyon durva terhességi vészesen hányással küzdök. Annyira rosszul vagoyk,hogy nem tudom ellátni a 3 éves kisfiam . Férjem munkahelye meg veszelybe került annyiszor kell hamarabb eljönnie stb.mert magatehetetlen vagyok . Kétségbe vagyok esve és megfordult a fejembe a terhesség megszakítás2017. nov. 18. 20:48
41/43 anonim válasza:
15 hetes vagyok még most is hányok hány ingerem van. Étel udorral küszködök. Sokkal jobb mint ahonnan indultam. Kb 2-3 étel van ami lemegy igaz az sem mindig. Nekem ami bejött hideg dolog evése ivása. Kisérletezz hátha lesz olyan amit meg tudsz enni. Tudom milyen nehéz ez az egész 3 gyerekem van már sokat kellett logisztikázni, mire mündínk mnkába, oviba iskolába eljutott.
42/43 anonim válasza:
Az első terhességemnek egy tünete volt, a menzesz elmaradása. Álomterhesség végig.
Alig vártam, hogy újra babázhassak, ami négy év után összejött.
Na de a terhesség... A hatodik héten kezdődött intenzív nyáladzással, ami undi volt és bosszantó.
Aztán a kilencedig héttől a 35.ig hánytam minden nap délutánig, durva ételundorom volt (pl főtt sós csirkemellet ettem, almát és sárgarépát. Hetekig)
Oh és isiászom lett, ami örökre szól.
Sajnálom kérdező, de kétszer is megütötted a jackpotot :(
Kitartás.
Ez a baba is megszületik, a mostani dolgok pedig homályos, kellemetlen emlékfoszlányokká válnak.
43/43 anonim válasza:
Kitartás kérdező! Nálam is a 9. héten volt a legrondább, bár nem hánytam, de folyamatos hányinger, és csak amíg a hideg kólából (orvos ajánlotta és nem literszámra csak kortyolgatva kevés) nyeltem egy egy kortyot, vagy amíg az étel a számban volt, addig nem volt hányinger... Nyugi, elmúlik, valóban legkésőbb a szüléssel. Fontos viszont a pisivizsgálat és a vérnyomásod, mert hozzátartozhat a dologhoz egyéb is. A hormonok miatt van elsősorban, nekem a 17. hét körül múlt el. Segítséget tudsz kérni, érdeklődj a védőnődnél, hogy van-e mód személyben segítségre, hogy egy kicsit levegyék rólad a terhet. (pl. Otthon segítünk alapítvány) Egyébként a terhesség megszakítása nem vonná maga után rögtön, hogy hirtelen a hormonrendszered helyreáll és nem lenne gondod. Semmiképp se legyen lelkiismeret furdalásod a 3 évesre nézve! Most nehezebb időszakon kell átmennetek, de a testvér azt gondolom neki nagyon sokat fog az életben jelenteni! Ez az időszak átmeneti, el fog múlni a rossz érzés, a hányás, remélhetőleg a 12-18. hét végére. Aztán jön az édes középidőszak, amikor még nem akkora a pocakod, mint egy hordó, és tudsz mozogni, zuhanyozni, stb... :) Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!