Ovulációkor megszakítással védekeztünk, viszont a két aktus között a párom nem ment pisilni. Mennyi az esély a terhességre?
Figyelt kérdés
2017. szept. 13. 14:27
1/15 anonim válasza:
Ugyanakkora, mintha ment volna pisilni, mert a pisilés nem befolyásol semmit.
2/15 anonim válasza:
Szóval termékeny időszakban voltál és nem védekeztetek. Hát én reménykednék, hogy pozitív lesz, minden esély megvan rá.
3/15 A kérdező kommentje:
De állítólag maradhat a húgycsövében sperma
2017. szept. 13. 14:33
4/15 anonim válasza:
Mivel nem védekeztetek így minden esély megvan rá.
5/15 A kérdező kommentje:
Megszakítàssal védekeztünk.
2017. szept. 13. 14:49
6/15 anonim válasza:
a megszakítás minden csak nem védekezés. Olvass utána. Mi is megszakítással csináltuk, menstruációm 5. napján és már lassan három éves lesz az eredmény. Tuti akkor fogant, mert minden más alkalommal védekeztünk.
7/15 anonim válasza:
A megszakítás nem védekezés, lehetsz terhes
8/15 anonim válasza:
Annyit tennék hozzá a fentiekhez, hogy az előváladékban szinte mindig van élő spermium. Igaz kevés és nem mindig elég a megtermékenyítéshez, de sokaknak sikerül így teherbe esni.
Minap is írt ide egy lány, aki rögtön terhes lett így.
9/15 TR75 válasza:
Pontosan ilyen esetekben igaz az, hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni.
10/15 anonim válasza:
10 evig eltem nemi eletet megszakitassal, noverem 20 eve csak megszakitassal szexel. Most kezdtuk elesbe a gyerekgyartast, 1. honapban megfogant. Szoval nekem ne mondja senki, hogy nem vedekezes a megszakitas. Vedekezes az, csak kb 80%os a 99%es tabihoz meg gumihoz kepest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!