SÜRGŐS! A barátommal a peteérés alatt megszakítással védekeztünk, azokon a napokon (2 nap) töbször is. Mennyi az esély hogy terhes vagyok? Az aktus 4 napja történt vehetek még be esemény utánit? értelmes válaszokat légyszives!
Ezen, Kiscsillag, már semmi sem sürgős! Tökre ráérsz megvárni, hogy megjön-e vagy sem, mert:
1. A megszakított közösülés pearl indexe 35, azaz 100ból 35nő terhes lesz ettől egy éven belül. SZerinted? Mennyi az esély?
2. Az esemény utáni tabletta 72órán belül alkalmazható (gyk: 3 nap!)Szóval nem, már nem veheted be.
3. mint mindenben itt is igaz: ELŐSZÖR ELMÉLET UTÁNA GYAKORLAT! Védekezz ha nem akarsz teherbe esni! Egy gumi nem annyira nagy ügy!
hát a 72 órásnak nem hiába ez a neve...
szerintem túl sok értelmes választ lehet nem nagyon fogsz kapni, ugyanis sokan arra lesznek kíváncsiak, hogy ha tudtad, hogy peteérésed van, és nem szeretnél babát, akkor minek szexeltél védekezés nélkül ráadásul többször is. de gondolom ezt Te is tudod.
Erre igazából értelmes választ nem lehet adni, az esély 30%, mint bármelyik egészséges nőnél. kiderül amint megjön vagy sem...
minden esetre azt kívánom, hogy megjöjjön és az a kis angyalka olyan helyre érkezzen, ahol szeretettel várják.
Kapható 120 órás is, EllaOne a neve (természetesen receptre).
De erre is igaz, hogy minél később veszed be, annál kisebb eséllyel hat.
Ha nem akarsz gyereket, akkor SEMMIKOR nem kellene megszakítással védekezni. Se peteéréskor, se előtte, se utána, se menzeszkor. SEMMIKOR!
Ennyire drága a koton? Miért nem lehet használni? Miért kell egy ártatlan gyerek életét kockáztatni?
Miért nem lehet felelősségteljesen viselkedni és szexuális életet élni?
Komolyan mondom, 15 évesen több eszem volt.
Van és kész. Majd kiderül. %-ot a jóisten se tud mondani.
Máskor kicsit több eszed legyen, ha ezt megúszod.
hát na...megvan rá az esély,hozzáteszem én 4 évig megszakítással "védekeztem" a férjemmel,és nem lettem soha terhes.én ennyire nem paráztam,bár nálunk nem lett vna gond ha akkor jön a baba....
39hkm(tervezett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!