Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzasgätlo hatäsa, peteeres?

Fogamzasgätlo hatäsa, peteeres?

Figyelt kérdés

A velemenyetekre lennek kiväncsi.Sok weboldalt olvastam mär es ezen az oldalon is rengeteget ülök a välaszert.Fogamzäsgätlo mellett hogyan erezhetek "felidöben" peteeres vagy terhessegi tüneteket rendszeres tabizäs mellett? Olvastam ezen az oldalon olyat is,hogy gyogyszer függö,van ami a peteerest gatolja van ami a beägyazodäst de amolyan orvosi oldalakon az utobbival nem talälkoztam.Ebben a temäban mär tavaly irtam,akkor megvoltam rola gyözödve,hogy terhes vagyok(egyszer mär voltam) persze nem lettem terhes...de pl.most is 6-7 napig fajnak a melleim,hasam,szedülök,alszom egesz nap,nyäladzom,akkora a hasam mint egy dinnye,neha fäzom(MOST!!!)hol alacsony hol meg magas a vernsyomäsom....tehät a jelek amik lehetsegesek.Egyebkent jangeet szedek.Minel többet kutatok annäl zavarosabb az egesz.

Välaszaitokat elöre is köszönöm.

2012. júl. 2. 12:11
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Ne kutass, ezen az oldalon főleg ne.

2. Nincs olyan fogamzásgátló, ami a beágyazódást gátolja, ami ezt teszi, az az ún. 72 órás tabletta.

3. Ha a tabletta hatástalan annak áttöréses vérzés a jele, ilyenkor előfordulhat, hogy bekövetkezik a terhesség.

4. Ha gyanús, akkor esetleg jó lenne, ha tesztet csinálnál.

5. A nyáladzáson (?) és a mellfájdalmon kívül minden tüneted betudható az időjárásnak (még a puffadás is).

2012. júl. 2. 12:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen! Ez a 72 oräs is uj nekem,köszi.
2012. júl. 2. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!