1/11 anonim válasza:
Sosincs?Tehát egyetlen egy ciklusban sem?
Teával,de inkább célszerű orvoshoz menni vele!
2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan, ebben a hónapban kezdtem el ovu tesztel nézni és hát nem volt ugyanolyan erős, mint a másik csík...
2012. júl. 2. 10:10
3/11 anonim válasza:
Orvost javaslom én is. Lehet, hogy valamelyik hormonod nem stimmel.
4/11 anonim válasza:
Első vagyok!
Próbáld meg a hőmérőzést!Szerintem megbízhatóbb mint az ovuteszt és olcsóbb is!:)
5/11 A kérdező kommentje:
Minden reggel azonos időben kell, ugye?
2012. júl. 2. 10:22
6/11 anonim válasza:
Igen, minden reggel azonos időben és ne hónaljban mérj, hanem nyelv alatt vagy lent. Minimum 5percig mérj higanyossal és digitálissal is!
7/11 anonim válasza:
igen!ugyanabba az időbe,ugyanott ugyan olyan hőmérővel
8/11 A kérdező kommentje:
És honnan tudom, mikor van pé-m?
2012. júl. 2. 10:38
9/11 anonim válasza:
azt sajnos csak utólag lehet megtudni,de kb. középidőben kicsit leesik a hőd és utána megy fel és ha 10 napig fent is marad akkor lehet bizonyítani hogy tényleg meg volt a pé-d
10/11 anonim válasza:
babatervezőkotthona.hu-n megtudsz nézni sok példa görbét,hátha segít egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!