Teherbe szeretnék esni immáron 5. éve. Milyen homeopátiás szerekel tudnék peteérést elősegíteni, hogy kell öket használni? És ezek a szerek mennyibe kerülnek és hol lehet öket beszerezni?
5. eve??
En a helyedben akkor mindenkeppen felkeresnem pl. a Kaali intezetet, ahol kivizsgalnak titeket, h miert nem jon a baba (5 ev az nagyon sok ido, ha mindket felnel minden oke, alt. 1 ev problakozast tekintenek normalisnak, utana kivizsgalas szukseges) Ha vmit talalnak, kezelik, vagy inszem, lombik.
Azért egy labort érdemes lenne csináltatnod, vérvételt valahogy, amiből kiderül, hogy melyik hormonnal van baj. Mert ha pl. a prolaktin sok, akkor segít a barátcserje... Vagy ha a progeszteron kevés, akkor a cickafark vagy a Hormeel S csepp! Nekem ez utóbbi vált be, DM-ben is láttam már a gyógyszerespultnál, de gyógyszertárba is meghozzák, ha megrendeled! Nekem ettől lett peteérésem! pedig előtte évente kb 4-azer jött csak meg...
Sok sikert!
ha csak egyszer elmész dokihoz az tuti ir fel neked peteérés elősegitőt pl. clostit. de elkellene menned mivel a closti nem drága asziszem 600-700ft lehetés ilyen szerektől nemesel teherbe
5 év tényleg sok idő. én elhiszem hogy nincs pénzed ilyesmire mert sajna én is alig tudom összeapargatni a dokira a pénzt mert nekem is clostit kell szednem és most kell majd visszamennem.szoval. megértelek. de azok a szerek már neked nemfognak használni ezt hidd el. legalább probáld meg a dokit ha először ad neked clostti lehet már a következő honapban már jön is a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!