SÜRGŐS! A barátommal a peteérés alatt megszakítással védekeztünk, azokon a napokon (2 nap) töbször is. Mennyi az esély hogy terhes vagyok? Az aktus 4 napja történt vehetek még be esemény utánit? értelmes válaszokat légyszives!
Figyelt kérdés
( a barátom 100% hogy nem ment el, de tudom hogy az előváladék is tartalmaz spermákat ezért félek főleg így, hogy akkor volt a legnagyobb esélye a teherbeesésnek.)A VÁLASZOKAT KÖSZÖNÖM!!2012. júl. 3. 23:28
11/17 anonim válasza:
Mi 6 évig alkalmaztuk, de semmi. Persze ez nem jelent semmit. De természetesen nálunk nem lett volna gond, utána féléven belül összejött a kisfiunk.
12/17 anonim válasza:
Mi is csináltuk ezt a megszakításosat.Nekünk nem jött össze baba,bár nálunk se lett volna belőle gond ha lett volna.
13/17 anonim válasza:
szia!!tavaly januárban abba kellett hagyom a fogamzásgátló szedését,mi is megszakításos módszert használtunk,tuti,hogy mindig időben kiszállt...most itt tartom a 3 hós kislányomat a kezemben:-)persze nálunk nem volt gond,ha jön a pici,szerettünk volna kistesót,bár nem gondoltuk,hogy ilyen hamar összejön.szóval akár lehetsz is terhes...ha ezt most megúszod,akkor legközelebb védekezzetek rendesen,és ne hallgass a barátodra,miszerint úgyse lesz semmi gond..mert nem neki kell abortuszra mennie,vagy felvállalni egy nem kívánt terhességet!!!
14/17 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat es a megertest!! Remelem a legjobbakat!
2012. júl. 4. 15:28
15/17 anonim válasza:
és akkor kérdik a fiatalok, hogy miért nem hagyják dugni a szülők a lányukat? Na ezért!!! Azt hiszik, hogy ők már felnőttek, mert be tudják rakni a kolbász a lyukukba. Na ez marhára nem egyenes arányos.
17/17 anonim válasza:
Engem is nagyon érdekel, kedves kérdező, van azóta már egy 3 éves gyermek, vagy végül megjött??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!