Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi vészesen hányás...

Terhességi vészesen hányás miatt terhesség megszakítás?

Figyelt kérdés
Nem ítéletek őszinte vélemények érdekelnek.9 hetes terhes vagyok ea nagyon durva terhességi vészesen hányással küzdök. Annyira rosszul vagoyk,hogy nem tudom ellátni a 3 éves kisfiam . Férjem munkahelye meg veszelybe került annyiszor kell hamarabb eljönnie stb.mert magatehetetlen vagyok . Kétségbe vagyok esve és megfordult a fejembe a terhesség megszakítás

2017. nov. 18. 20:48
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
60%

8, ateltem, es nem egy ismerisom is. Volt aki korhazban volt honapokig, masik meg hetekig! En meg itthon fekudtem ovis gyerek mellett.

De aki szerint normalis dolog elvetetni a gyereket a hanyas miatt a nem normalis!! A hanyas - ha potolva van a folyadek es a doki nem mondja hogy korhaz - nem veszelyes, hanem kellemetlen, legkesobb par honap es elmulik, mit nem fogtok fel ezen? Ha majd a derekatok faj a nagy has miatt, mit csinaltok, mert akkor mar nem vesznek am el magzatot!

2017. nov. 18. 21:25
 12/43 A kérdező kommentje:
Előző terhességem is ilyen volt . Majdnem belerokkantunk. Nem gondoltuk hogy ismét. Ráadásul van egy óriás hemathoma is . Teljesen kiborultam. Lelkifurdalásom van a 3 évesem miatt. Férjem munkája miatt . 14x hánytam ma ! 14 x !! Jetek óta rémesen vagyok. Ma valahogy elfogyott belőlem minden . Ketten voltunk a kicsivel itthon és majdnem elájultam. Egész egyszerűen nem bírom tovabb
2017. nov. 18. 21:26
 13/43 anonim ***** válasza:
82%
"A hanyas - ha potolva van a folyadek es a doki nem mondja hogy korhaz - nem veszelyes, hanem kellemetlen" Hát persze, nem veszélyes, kivéve ha nem kap időben segítséget a kismama, és kicsit belehal.
2017. nov. 18. 21:27
 14/43 anonim ***** válasza:
29%
Es igen, a gyerekvallalas bazi sok nehezseggel jar, foleg ha valaki kicsi melle akar picit szulni. De ez akkor sem megoldas, hogy "ja hanyok rosszul vagyok inkabb megse kell".
2017. nov. 18. 21:27
 15/43 anonim ***** válasza:
88%
Már megint ezt csinálod, hisztinek akarsz beállítani egy súlyos állapotot.
2017. nov. 18. 21:29
 16/43 anonim ***** válasza:
42%

13, olyan nincs hogy nem kap segitseget es belehal. Akkor fizet vkinek! Ha erre nincs penz akkor amugyis lesznek bajok mert 2 gyerek sokkal tobbe kerul ennel!

Es tenyleg higgyetek el, aki nem otthon nyafog hanem keres egy nyomorult bebiszittert, kisnyugdijas szomszedot, apolonot, az tuleli!! Olyan nincs hogy belehal abba hogy otthon hanyikal...TUDOM mert ateltem en is. Es elek.

2017. nov. 18. 21:31
 17/43 anonim ***** válasza:
87%
És ha később jön elő olyan probléma, ami miatt feküdnöd kell vagy kórházba kerülsz? Számomra ez nem lehet indok egy tervezett gyerek elvételére. Nekem extra nehéz terhességem van, de éppen azért mertünk belevágni, mert tudtuk, hogy van segítségünk a fiunk melle. Ha egyedül lennék mint az ujjam, akkor nem vállaltunk volna kistesot éppen azért, mert egy terhességnél bármikor előfordulhat, hogy hetekig, hónapokig nem tudja ellatni az ember a nagyobb tesót.
2017. nov. 18. 21:34
 18/43 anonim ***** válasza:
32%

"majdnem belerokkantunk"

Mibe? A terhességi hányásba? Kismillió nőnek van ez.. És nem, nem mindnek ugranak a nagymamik mert sok esetben vidékiek/dolgoznak/meghaltak. A férjek meg mindnél dolgoznak. És valóban elmúlik. De ha most elveteted, akkor egy életen át viszed a terhet, hogy megöletted a babádat mert sokat hánytál.

2017. nov. 18. 21:35
 19/43 anonim ***** válasza:
77%
Terhességi VÉSZES hányásról van szó,nem sima terhességi rosszullétről. Érted mi a különbség a kettő között?
2017. nov. 18. 21:36
 20/43 anonim ***** válasza:
75%
És nem, nincs kismillió nőnek.
2017. nov. 18. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!