Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi vészesen hányás...

Terhességi vészesen hányás miatt terhesség megszakítás?

Figyelt kérdés
Nem ítéletek őszinte vélemények érdekelnek.9 hetes terhes vagyok ea nagyon durva terhességi vészesen hányással küzdök. Annyira rosszul vagoyk,hogy nem tudom ellátni a 3 éves kisfiam . Férjem munkahelye meg veszelybe került annyiszor kell hamarabb eljönnie stb.mert magatehetetlen vagyok . Kétségbe vagyok esve és megfordult a fejembe a terhesség megszakítás

2017. nov. 18. 20:48
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
A nagytesót esetleg nem lehet pár napra - hétre elvakációztatni a nagymamához?
2017. nov. 18. 23:35
 32/43 anonim ***** válasza:
96%
Előszőr is nyugodj meg! Egyszer minden rossz véget ér!mindenre van megoldas .estleg egy baratno aki segite elmenni a gyerekert az oviba meg egy par orat ellebi vele vagy valami csoporttars aki a kozelven lakik es elvinne vagy elhozna ovibol...mar ez is nagy segitseg lenne...plane reggel. Apukaval probalj meg kinden megerilteto gazi munkat elvegeztetni mikor haza er...ami szukseges. Igy masnap mar nem lenne annyi dolgod. Tudom nagx aldozat mert o igy is egesz nap dolgozik. Etelt rendelni vagy nagy mennyisegben lefozni hogx be kellhen minden nap foznod. ??? Par ilyrn apro paraktika es mig az oviban van a gyerek csak a legfontosabbakat kell megtenned. Tudsz pihenni. Dedalon kupot hasznalj ne gyogyszert. Sokkal jobb. Citromos hod3g viz. Es hideg cola! Nekem ezek segitettek..illetve fuszertelen etelek. Sos csipsz es ropi. Meg igy is rengeteget hanytam..de par fokkal jobb volt. Kitartas... es en tudom hogy tesem gondolod komolyan az abortuszt....nem tenned meg!
2017. nov. 18. 23:38
 33/43 anonim ***** válasza:
91%
Elnezeset a sok hibaert...este van..szemuvegem a tokjaban😀.
2017. nov. 18. 23:41
 34/43 anonim ***** válasza:
67%

Az előző terhessèged is ilyen volt, hogyhogy nem gondoltad, hogy ez a másodiknàl is előfordulhat? Amikor gyereket terveztetek ezt is számításba kellett venni! 14hányás egy nap rengeteg!

Inkább az orvosod kèrdezd mit javasol erre! Mármint orvosilag. A helyzeteteket nyilván neked/tek kell megoldani.

Arra itt most hiába okoskodunk neked, nem leszel előrèbb.

Èn speciel nem vállaltam volna 2.gyereket,ha tudom, hogy semmi segítsèg, egy fizetès, ès az egèszsègem is rámegy!

2017. nov. 19. 06:59
 35/43 A kérdező kommentje:
Tegnap tényleg padlót fogtam . Az orvosom intézett infúziót. Holnap míg a gyerek oviba van le is csöpog. Sikerült segítségét találni aki hozza viszi a gyereket . Nem 1 fizetésből élünk. Én is dolgozom de most nem tudok nyilván. Főzés házimunka utcára menni egyszerűen lehetetlen. De ezeket megoldjuk . Álmomban sem gondoltam volna,hogy nálam minden terhesség ilyen lesz. Orvosom sem említette mikor tesót terveztünk . Köszönöm azoknak akik nem ítélkeztek,hanem megpróbáltak megérteni. Sajnos ez tényleg egy betegség. Igen 14 x hánytam. Vettünk deadalon kúpot. Azzal éltem túl az éjszakát. Ennyire kivoltam este készülve. Menekültem volna az egész helyzetből. Bébi etelékkel próbálok talpra állni
2017. nov. 19. 07:39
 36/43 anonim ***** válasza:
68%
Kedves utolso valaszolo....tudtam volna...igy lett volna ugy lett volna.....konnyu leirni dolgokat es mas meg is tenni. En az elso terhesseggemmel ugyan igy voltam....kb 4honap hanyas egyfolytaban..egy nap 10x biztos. Nem ettem nem ittam semmit. 5.6.honap lightod volt...aztan kezdidott elorol egesz szulesig.....ua igy gondolkodna mindenki aki hanyos akkor nagyon sok helyen csak 1 gyerek lenne. A kerdezo sem igy gondolta biztos vagyok benne...nem torbenyszeru hogyha az elsoval veszes hanyos vagy,hogy majd a masodikkal is az leszel. Nekem kutya bajom nem volt a 2. 3.terhessegem alatt...az elsovel meg a belem is kihanxtam szoszerint.
2017. nov. 19. 08:20
 37/43 anonim ***** válasza:
92%
Kitartas!!!! Nemsokara vége, elfog múlni. Orulok, h sikerult megoldást találni
2017. nov. 19. 08:21
 38/43 anonim ***** válasza:
97%
Én 12.hétig a legjobb barátommal éltem együtt az első terhessegemmel. A legjobb barátom a wc kagyló volt. Egész nap 0-24 ig őt ölelgettem...12.hétig ez ment. Aztán mintha elvágtak volna...Majd később a hányinger visszatért de már jobb volt. Akkor még fogadtam: soha többet terhesség ha ezt túl élem! A szuloszoban is ezt hajtogattam...soha többet nem szülők...soha soha soha....5 kislányom van🤗🤗🤗és a 3.És 5.terhességemnél nagyon rosszul voltam. Felkelni nem tudtam....3.nal kórház lett belőle....De mégsem adtam fel. Te se add fel. Kóstolhass -colát jéghidegen és rágcsálj gyömbért. Kitartás. 12 héttel még szűnnek a rosszullétek mert átveszi a méhlepény a szerepet. És milliószor jobb lesz!! De még ne forduljon a fejedbe h elveteted. Hidd el. Szülés után nem fogsz semmire emlékezni. Ha tudok segiteni írj privátba.kitartas!!!
2017. nov. 19. 08:50
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, kérdező, hogy kezd egy kicsit jobb lenni, az infúzió csodát tud tenni! Majd írd meg, ha bírod, hogy érzed magad. Az ajánlatom továbbra is áll (egyetemista segítő, ha esetleg tudok). Imádkozok értetek.
2017. nov. 19. 11:17
 40/43 anonim ***** válasza:
19%

Kedves 36.

Sehol nem írtam ilyen stílusban (mèg azt a szót sem írtam, hogy volna...), csupán bátorkodtam megemlíteni, hogy ha már volt egy problèmás terhessèg, akkor talán erre az opcióra is fel lehet kèdzülni a másodikkal! Ez szerintem sima józan èsz!

Elhiszem, hogy a kèrdező padlón van, de ugye már terhes, nem hiszem, hogy komolyan gondolta azt, hogy a tervezett gyereket elveteti. Ès nem is ez a megoldás.

2017. nov. 19. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!