Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi vészesen hányás...

Terhességi vészesen hányás miatt terhesség megszakítás?

Figyelt kérdés
Nem ítéletek őszinte vélemények érdekelnek.9 hetes terhes vagyok ea nagyon durva terhességi vészesen hányással küzdök. Annyira rosszul vagoyk,hogy nem tudom ellátni a 3 éves kisfiam . Férjem munkahelye meg veszelybe került annyiszor kell hamarabb eljönnie stb.mert magatehetetlen vagyok . Kétségbe vagyok esve és megfordult a fejembe a terhesség megszakítás

2017. nov. 18. 20:48
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
"A terhességi vészes hányás tipikusan a terhesség 8. hetében kezdődik, és a 20. hetében múlik el. A betegségben szenvedő nők 10-20 százaléka azonban végig a terhesség során tapasztalják a tüneteket. A leggyakoribb tünetek: ismétlődő hányás, epehányás, vérhányás, kiszáradás, hirtelen testsúlycsökkenés, kimerültség, túlzott nyálképződés, vitamin- és ásványianyag-hiány. Felmerülő komplikációk A betegség sokkal súlyosabbá válhat, ha nem kezelik. A nők életminősége ebben az esetben teljesen veszélybe kerülhet, képtelenek lesznek dolgozni, a társadalomba beilleszkedni, vagy akár az egyszerű házimunkákat elvégezni."
2017. nov. 18. 21:39
 22/43 anonim ***** válasza:
61%

Amigy meg: KORHAZ!

Ha az orvosa nem utalta be, NINCS veszes terhessegu hanyasa.

2017. nov. 18. 21:41
 23/43 anonim ***** válasza:
71%

Én értem, hogy ez egy betegség, nem úri huncutság. Nem ok nélkül kezelik kórházban ezzel a kismamákat. DE

1. Ha tudta, hogy ennek fennáll a lehetősége, akkor miért nem készült fel ra? Pl bébiszitter keresésével

2. Ha tudta, hogy nem fogja tudni megoldani a bébiszittert Vagy bármi más módon, akkor miért esett teherbe?

3. Ha később kell kórházba menni, akkor inkább nem megy és elvetél vagy koraszül otthon ezzel életveszélybe sodorva a baba és a maga egészségét is?

4. Mi a terv, ha be kell valamiért feküdni hetekre? Most szenved otthon. De ha már az életük fog függni tőle, akkor mi lesz?

2017. nov. 18. 21:43
 24/43 anonim ***** válasza:
29%
Nahát, nem tudtam hogy médiumot tisztelhetek benned- pedig nyilván jobban tudod a kérdező egészségi állapotát mint a kérdező. Az meg kizárt hogy egy orvos nem jól végzi a dolgát- igy nyilván neked van igazad kedves mindentudó.
2017. nov. 18. 21:44
 25/43 anonim ***** válasza:
31%
És mint mondta a kérdező, egy fizetésből élnek( most majd lehet okoskodni hogy mégis hogy mert terhességet vállalni) úgyhogy nem valószínű hogy futja fizetett segítségre hónapokig.
2017. nov. 18. 21:47
 26/43 anonim ***** válasza:
88%

Hat ha 14x hanytal nem hiszem, hogy a gyogyszerek fel tudnanak szivodni!:((

Esetleg kup formaban probaltad mar? Sokkal jobb!

Nagyon sajnallak!:(( en atletem ezt, korhazban is voltam,3 napig folyattak belem az infuziot! Sokkal jobban lettem utana!

De persze el nem mult, marad a hanyas, de mar csak napi 2-3 alkalom. Azzal elvoltam.

Mostani terhessegemmel is hanyok napi 1-2 alkalommal, cserebe 20 orat kb hanyingerem van mellette.

1 szo mint 100. En ezert biztos nem vetetnem el! Tudom borzalmasan erzed magad, de tudod te is hogy elmulik!

Edd es idd azt ami jol esik, es probald ki a kupot!

2017. nov. 18. 22:05
 27/43 anonim ***** válasza:
89%
Tarts ki, tudom milyen nehéz átéltem. De anya vagy és ebből adódóan egy erős nő aki most csak kimerült, és arra gondol jobb lenne menekülni de ha kitartasz akkor kapsz egy felbecsülhetetlen ajándékot amiért megérte kitartani küzdeni.
2017. nov. 18. 22:47
 28/43 anonim ***** válasza:
60%
73%-os, tényleg takarékra tehetnéd már magad, kevered a dolgokat, de nagyon!
2017. nov. 18. 23:03
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg az orvosodat, nem tud-e a tabletta helyett kúpot felírni. Lehet, már ez is javítana az állapotodon, jelenleg ugyanis a gyógyszereidnk nincs idenül felszívódni, így a segítő hatásuk is elmarad. Ha nincs mobilizálható nagymama (írtad, h vidéken él, de ha esetleg nyugdíjas, biztosan szívesen segít), kérjetek meg egy megbízható nyugdíjas nénit, szomszédot (esetleg a védőnőnek is lehet javaslata), hogy napi pár órában szórakoztassa a nagyobb gyereket.

Elmúlt már 3 éves a kisfiú? Szobatiszta? Óvoda nem jöhet szóba? Vagy nem tudná hordani a férjed?

Tudom, hogy ez kemény időszak, de emiatt nem vetetném el a babát, valamilyen megoldást biztosan keresnénk.

Kitartást és jobbulást kívánok!

2017. nov. 18. 23:13
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

Védőnőtol, családsegítő szolgálattól tudtok segítséget kérni. Illetve az ovis gyermeked csoporttársainak szüleiközül valakikkel nem tudsz összebeszélni, hogy hozzák-vigyék a gyermekedet a sajátjukkal együtt? Óvónők is segíthetnek ebben a kérdésben.

Kitartást, nagyon drukkolok nektek! Tudom, most nagyon el vagy keseredve, de az abortusz ne legyen opció, le lehet küzdeni. Ha priviben megírod, hogy hol laktok, hátha tudnék egyetemistát keresni nektek, aki onkénteseként tudna vigyázni a nagyobbik gyerkore, esetleg oviból hazahozni stb.

2017. nov. 18. 23:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!