Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik pelenkàbol...

Melyik pelenkàbol vegyek többet meg elöre?

Figyelt kérdés

Ma talàltam nagyon olcso pelust 4 kg-tol 10-ig,abbol vettem,de csak egyet mertem,nem tudom merjek -e többet is belöle venni,mert mindenképpen elöre akarok többet,de a méretekkel nem vagyok tisztàban.

Ujszülöttnek mennyi darab kell,és a 4 kilot mikor éri el a csecsemöt?

Hogyan vàsàroljak,miböl mennyit?

2008. okt. 23. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Attól is függ, hogy kb mennyivel fog születni. De szerintem a 4-10 kg-s még nagyon nagy lesz, és elég sokszor akciózzák a pelenkákat, úgyhogy egyelőre vedd a 3-6 kg-at, az kb. 2-3 hónapos koráig jó lesz. Majd menetközben meg ha akciós vehetsz nagyobbat is. Én is mielőtt megszületett 3-6 kg-s méretből vettem több fajtát, és nekünk a pampers jött be, de ez persze gyerekenként változó.

1 hónapos kislány anyukája

2008. okt. 23. 17:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk kb. 2 hétig tart 1 csomag pelus (napi 6-7 dbot használunk el.)

1. válaszadó

2008. okt. 23. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is szülés előtt vettem és Huggies-ből a kettes méretet, nekem nagy babát jósolnak, ha mégis nagy lenne rá ez a pelus, akkor pedig még mindig tudok venni egy kisebbet, vagy a férjem, amikor még a kórházban vagyunk.

Én nem mertem többet venni egy csomagnál. Nem is a méret miatt, hanem amiatt, mert a környezetemben folyamatosan azt hallom, hogy ez a pelus bejött, a másik fajta nem, ajándékba kaptak egy fajtát és alig várták, hogy elfogyjon, mert az ő babájukra valahogy nem passzolt. Nah, épp emiatt nem mertem több csomagot megvenni, mert mi van akkor, ha nekem sem lesz annyira tökéletes és ki akarok majd próbálni egy másikat? Akkor várok heteket, amíg a bespájzolt fajta elfogy és szerencsétlenkedünk a kényelmetlennel, csak hogy ne menjen kárba?

Igaza van egy korábbi hozzászólónak abban, hogy egy-egy pelust itt vagy ott, de mindig megtalálsz akciósan, egy hónap múlva is ott lesz.

2008. okt. 23. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én a lányom születése előtt a Huggies kettesből vettem több csomaggal, az jó volt rá két hónapig (3,8-al született). Amúgy is az az egyik legjobb pelus szerintem. A Pampers se rossz, csak jóval drágább. Ha jót akarsz magadnak, Liberót véletlenül se vegyél, nekünk nagyon nem jött be, de sokaktól hallom ugyanezt a véleményt.

Kettes méretű pelusnál nagyobb szinte tutira nem kell az első 1-2 hónapban.

2008. okt. 23. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Vegyél 1 csomag New born pelust, ez kimondottan újszülötteknek van, ezt vihetsz be a kórházba is.

Otthon elég, ha a Midit veszed.

A kicsi az elején, naponta 3-4X is kakilhat, és akkor még nincs ebbe beleszámolva a pisilés.

A biztonság kedvéért vennék 2 csomag Midit, aztán majd a használat során elválik, hogy kell-e nagyobb, egyáltalán bevállt-e az a márka, amit veszel neki.

2008. okt. 24. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!