Hàny darab pelenkàt hasznàlsz el havonta?
Figyelt kérdés
Persze nem a 2 honap körüli babàkra gondolok,6 honap és 1 év közöttiekre.És milyen màrkàju pelust?2009. nov. 28. 09:22
1/11 anonim válasza:
Szia!
A kisfiam 1 éves,
nappal 3,éjjel 1 pelust használunk el.
Nappal Pampers,éjjel Babylove vagy Libero van a kisfiamon
2/11 anonim válasza:
Lányom 9 hónapos, ha normál napunk van akkor 6 pelust használ el 24óra alatt. Pampers,penny-s és toojours pelust szoktunk venni, attól függ melyik akciós,de a pamperst szeretjük és abból vásárolunk be ha lehet. Szóval egy hónapban kb 180db fogy. Ha fogzás miatt több a kaki, akkor persze többre jön ki...
3/11 A kérdező kommentje:
Én naponta 3-at,van hogy négyet hasznàlok,éjjel egyet.
Vagyis 140-150 darab egy honapba.Én is akciosakat veszem meg mindig.
Vàroma tovàbi vàlaszokat.
2009. nov. 28. 10:07
4/11 anonim válasza:
Az én lányom 10 hónapos,4 csomag dm.es pelust használunk el ez 168db kb
5/11 anonim válasza:
Kisfiam 9 hónapos és 2 csomag 72 darabos Huggies.t használunk el havonta!
6/11 anonim válasza:
Pampers active-t használunk,3 hós és kb 100 darabot használunk havonta.
7/11 anonim válasza:
előző vagyok.bocsi,most látom,hogy nagyobb babákat kérdezel.
8/11 A kérdező kommentje:
Semmi baj,ez is hasznos vàlasz màs mamàknak:)=
2009. nov. 28. 11:21
9/11 anonim válasza:
Szia. Kisfiam 8 hónapos. Napi 4 db-ot használunk, 3 nappal 1 éjjel, az annyi mint havonta 120 db. De mikor jött a foga, akkor volt, hogy napi 10 pelus is elment, annyira ment a hasa.
10/11 anonim válasza:
14 hónapos a lányom, nappal 5 db-ot, éjszaka 2-t. Sokat iszik, sokat pisil. Általában 4 csomíag kell egy hónapra, estére huggiest, nappalra tescost használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!