Félek attól hogy a párom elhagy! Van rá esély?
Párommal ha minden igaz babucit várunk.Ő is akarta ő is örül neki.DE!nagyon feszült mostanában köztünk a levegő...a nem jó értelemben.
Eleve az egyik legnagyobb konfliktusunk most ez a költözés..vett párom egy lakást ahova elméletileg beköltözünk.Ez eddig oké csak a testvére is oda fog költözni hozzánk.A 33 éves elvált bátyja!
És a másik legnagyobb probléma valójában hogy eddig mindig nálunk voltunk a szüleimnél.
Ő nem vitt el még bemutatni az anyjának aki a nevelőapjával él együtt..nem voltam még náluk..
Ez az én szüleimnek sem tetszett anyum ezt ma szóvá tette a páromnak!Ezek után ma este elvileg páromnál alszok..de ez csak elvileg mert párom amilyen bőbeszédű messengeren ..pont olyan szűkszavú most..irta nekem gogy akkor ma ottalszok..csak az a baj hogy azóta irtam neki és még nem irt pedig elvileg fent van..
De egyébként is megy mindig a féltékenykedés..nem bízik bennem 100%-ban..fél hogy elhagyom..én meg attól hogy ő..Eleve most ugy volt hogy márciusban kimegy 10 hetre dolgozni;de most talán mégsem megy..szóval vannak kételyek ebben a kapcsolatban..én 20 éves leszek párom áprilisban tölti a 27-et..
Két hónapja vagyunk együtt
Két hónap és máris jön a baba...
Hát, nem szerelemből, csak egy "félresikerült" menetből. Ha két év után csúszott volna be, akkor normális lenne. De egyébként egy bizalmon alapuló kapcsolatban nem csúszik be a gyerek.
Ennek a csajnak inkább a pszichiátriára kellene mennie
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Csak 1 kérdés a sok közzül
Van.
19 éves vagy
együtt sem éltek
rögtön négyen fogtok együtt lakni
egy gyerek egy stabil, több éves (együttéléses) kapcsolatot is próbára tehet, nem egy futó kalandot, amikor a pasi nem húz gumit és terhes lesz a lány és gyorsan összecuccolnak.
itt te veszíthetsz csak, egyedülálló anya leszel, nulla pénzzel, apa nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!