Lesz rá esély? (Valaki járt így? )
Kb 1;5héttel ezelőtt voltam dokinál pozi teszt miatt.Akkor voltam kb 5+pár napos.A ciklusom rendszertelen és hosszú 35-40 napos.Akkor még csak a petezsákot megelőző állapotot lehetett látni uh-n.Olyan volt nekem mint a hideg zuhany,hiszen az előző 2terhess3gemnél ilyenkor már petezsák és szikhólyag volt.Most szerdán kell vissza mennem,elvileg pont 7hetes leszek.Nagyon félek,hogy nem lesz szívhang ☹ .Nagyon szeretném ezt a csöppet.Az nyugtat valamelyest,hogy elég rosszul vagyok.Kb egy hete folyamatosan émelygek,kajára alig bírok ránézni,illetve hánytam is párszor,meg meg szédülök.
Ugye ez jó jel?Valahol olvastam,h ha valaki nagyon rosszul van akkor erős a terhesség.Vagy ez csak legenda? Járt így valaki,hogy nagyon rosszul volt a tünetektől és mégsem lett baba?Nyugtassatok meg légyszu,annyira félek.
Elnézést az esetleges elírásokért.
Nem irtad, hogy mi alapjan voltal 5 het par napos azon az uh-n, de ha nalad is az utolso mensi elso napjatol szamoltak, akkor valoszinuleg azert nem igazan lqttatok semmit. 35-40 napos ciklus 1-1,5 hettel kesobbi fogantatast feltetelez, mint pl egy 28 napos ciklusnal. De ha nem volt kovetve a peteeresed, akkor meg akar nagyobb is lehet a csuszas.
Nyugodj meg, ez alapjan meg semmi rosszra nem kell gondolni, eleve nem is nagyon szoktak smmit sem "varni" a betoltott 6-7 elotti ultrahangoktol. Jo esetben petezsak van, vagy annyit latni, hogy mehen beluli-e, de ha meg ennyit sem latnak, az sem azt jelenti, hogy baj van, hanem azt, hogy korai volt az uh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!