Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi az esély arra, hogy...

Mennyi az esély arra, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Először feküdtem le valakivel (június 2.), nem védekeztünk, de nem ment el bennem. Azután napra pontosan (június 7.) megjött. Hozzátenném, eddig kb kétszer jött meg így napra pontosan. Élénkpiros vérzésem van, viszont kevesebb, mint szokott lenni (de nem pecsételés). Csináljak tesztet?

2017. jún. 8. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
ötven százalék: vagy igen, vagy nem. Csináltass tesztet.
2017. jún. 8. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Még teljesen felesleges csinálnod. Aktus után 2 héttel érdemes leghamarabb.

De igen lehetsz terhes, bár kicsi az esély. Ha ilyen közel van a mensi időpontja az aktushoz még simán megjöhetett.

2017. jún. 8. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:
5 hétig hiába tesztelsz.
2017. jún. 9. 06:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hülye kérdés, de a hasmenésnek ehhez lehet köze?
2017. jún. 9. 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, egy hete feküdtél le valakivel. Még felesleges tesztelned, majd két-három hét múlva. De 50-50% az esély. Bár gondolom akartok is gyereket ha nem védekeztetek. Az meg hogy ne, ment el benned nem jelent semmit.
2017. jún. 9. 12:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Hasmenésnek teherbe eséshez legfeljebb akkor van köze, ha fogamzásgátlót szedsz, mert kiürül belőled és nem véd. De ti nem is védekeztetek normálisan. Legyen már annyi eszetek, hogy van nálatok koton.
2017. jún. 10. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!