Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félek attól hogy a párom...

Félek attól hogy a párom elhagy! Van rá esély?

Figyelt kérdés

Párommal ha minden igaz babucit várunk.Ő is akarta ő is örül neki.DE!nagyon feszült mostanában köztünk a levegő...a nem jó értelemben.

Eleve az egyik legnagyobb konfliktusunk most ez a költözés..vett párom egy lakást ahova elméletileg beköltözünk.Ez eddig oké csak a testvére is oda fog költözni hozzánk.A 33 éves elvált bátyja!

És a másik legnagyobb probléma valójában hogy eddig mindig nálunk voltunk a szüleimnél.

Ő nem vitt el még bemutatni az anyjának aki a nevelőapjával él együtt..nem voltam még náluk..

Ez az én szüleimnek sem tetszett anyum ezt ma szóvá tette a páromnak!Ezek után ma este elvileg páromnál alszok..de ez csak elvileg mert párom amilyen bőbeszédű messengeren ..pont olyan szűkszavú most..irta nekem gogy akkor ma ottalszok..csak az a baj hogy azóta irtam neki és még nem irt pedig elvileg fent van..

De egyébként is megy mindig a féltékenykedés..nem bízik bennem 100%-ban..fél hogy elhagyom..én meg attól hogy ő..Eleve most ugy volt hogy márciusban kimegy 10 hetre dolgozni;de most talán mégsem megy..szóval vannak kételyek ebben a kapcsolatban..én 20 éves leszek párom áprilisban tölti a 27-et..

Két hónapja vagyunk együtt

2017. nov. 12. 13:50
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Megvan a szerelem!De most hogy jöhet a baba a kételyek felerősödtek bennem!
2017. nov. 12. 13:52
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
A leírásból megítélhetően ez egy hirtelen fellángolás és nem a kölcsönös bizalmon alapuló valódi szeretet.
2017. nov. 12. 14:05
 3/25 anonim ***** válasza:
77%
Hát 20 évesen kapsz annyi gyed-et hogy ne csak a pasinak keljen eltartani titeket?
2017. nov. 12. 14:10
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Ugye ez nem komoly. Nem is ismeritek még egymást.
2017. nov. 12. 14:20
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Ha nem most, akkor hamarosan.

19 évesen, két hónapos kapcsolatba gyereket szülni. Gratulálok.

2017. nov. 12. 14:22
 6/25 anonim ***** válasza:
96%
Két hónapja vagytok együtt..a szüleinek még be sem mutatott..és máris ,,felcsinált,,..minden elismerésem komolyan. Lehet nem lesz hosszú életű ez a kapcsolat,csak te fogod megszívni meg a gyerek mert ti maradtok egyedül!Persze ne legyen így,de ez a viselkedés amit ti csináltok nagyon gyerekes..féltékenykedtek egymásra holott a dolog most már nem (csak) rólatok szól hanem az úton levő gyermeketekről!! Tessék megkomolyodni mert egy baba nem játékbaba!
2017. nov. 12. 14:28
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha örülne a babának, akkor nem így viselkedik. Igazából már akkor se, ha akarta volna a gyereket.
2017. nov. 12. 14:35
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy epp all a bal naluk, mert most mondta el a szuleinek, hogy teherbe ejtett egy fiatal lanyt, akit meg csak nem is lattak es minezt ket honapos kapcsolatban. Annak ellenere, hogy 27 eves meglett emberkent a szuleibel lakik...

Ilyen helyzetben ne csodalkozz, ha nem sok kedve van neten irogatni.

Senki sem tudja neked megmondani, hogy mukodni fog-e ez a kapcsolat, de hasonlo helyzetekbol ritkabb esetben lesz hosszu tavu boldog kapcsolat. Ha vallalod ezt a gyermeket, akkor ugy vallald, hogy tokeletes neked egyedulallo anyakent is a jovod, mert nagyobb esely van erre, mint arra, hogy egy csalad lesztek hosszu tavon. Ha oedig megis igy lesz, akkor boldogsag van.

2017. nov. 12. 15:04
 9/25 anonim ***** válasza:
88%
Ez annak a teleregénynek a folytatása, ahol a 19 éves kiscsaj azt hazudta a pasijának, hogy tablettát szed.
2017. nov. 12. 15:12
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
2 hónapos kapcsolat.. ami már most szar... de jön a gyerek...ugye érzed te is hogy ez gáz?
2017. nov. 12. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!