4 hónapja halvaszületett a kisfiam 21 hétre idő előtti burokrepedés miatt. Az okát megmondani nem tudták az orvosok! Mennyi az esély rá, hogy újra előfordul?
Nagyon sajnálom ami veled történt.
Nekem tavaly márciusban a 32.héten leszakadt a méhlepény és szintén halva született a kisfiam. Mi sem vártunk sokat (szerintem nem is nagyon tud az ember, én legalábbis nem tudtam) 5 hónap múlva újra terhes lettem. Végig izgultam az egész terhességet pedig nyugtatgattak, hogy kétszer tuti nem lesz semmi baj. Szerencsére nem is lett.
Màjusban megszületett a kislányom aki holnap lesz 5 hónapos.
Gratulálok a babádhoz és szorítok, hogy minden rendben legyen!
Ne stresszelj ezen, mert azzal árthatsz a picinek. Azt a babát engedd el, visszahozni nem tudod, és gondolj az újra, aki az első tesója, véletlenül sem a pótléka. Talán így könnyebb lesz elfogadni és feldolgozni az előzményeket.
Drukkolok! :)
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
Van egy 4éves kisfiam, aki nagyon várta a kistestvérét és nagyon csalódott, hogy angyalka lett az öcsi :( most nem érti hogy akkor most jön a tesó vagy nem ... és én nem igazán merek ígérni neki ! Pozitívan állok a dolgokhoz de nem akarom hogy még egy csalódás érje !
Bízom benne,hogy kétszer nem csap egy helyre a villám !!!
Nagyon sajnálom, ami veletek történt!
A 32. heti méhlepény leválásos anyukától kérdezném, hogy tudni, mi volt az oka, fizikai megerőltetés vagy más? Gondolom azonnal rohantatok kórházba, mégis így végződött... Pedig pont azt szokták mondani, hogy 30. héttől jók az esélyek.Én is tartok a koraszüléstől csak azért kérdezem.
Utolsónak!
Nincs rá konkrét ok, azt mondták, hogy 1000-ből egy ilyen történik, de hogy miért azt nem tudni sajnos.
Beindult a szülés és már a vajúdóban feküdtem az ágyon amikor elkezdett dőlni belőlem a vér.
Rögtön toltak a műtőbe, de sajnos már késő volt. Teljesen kivérzett illetve én is rengeteg vért vesztettem, 2 napig nem tudtam felkelni. Végül kaptam vért így sikerült felkelnem.
Bocsánat, nem ijesztegetni akarlak, csak ha már kérdezted, gondoltam leírom az egészet (nyilván valamennyire érdekel).
Sokáig kerestem a miért-re a választ, de végül beletörődtem.
Pozitívum viszont, hogy ha nincs ez makk egészséges lett volna annak ellenére is, hogy 32.héten született.
Sőt volt egy szobatársam, neki a nagylánya 29.héten született, semmi baja (már 8 éves) sőt sokkal érettebb a koránál.
Ne izgulj a 30.héttől nyert ügyed van :)
Hanyadik hétben jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!