Tényleg sokmindenkinél előfordul vagy kezdhetek félni?
Most mi van?
Az orvosod nem téged erősített meg?
Azt írod, azt mondta nem természetes.
Ha nem csak a felindultságod miatt tűnt flegmának, válts orvost!
És soha nem normális a vérzés, mindig ellenőrzést igényel.
Elsonek igaza van.
Mindog nezzen meg orvos,foleg ha tobbszor is elofordul.
Az orvos meg hat...En biztosan soha tobbet nem mennek hozza.
Az enyemnek nincs aszisztense,de barmi miatt hivtam sosem razott le.meg a 3.babanal sem....
Mar az elso esetben mentem dokihoz azonnal, a sajatom azt mondta, menjek be este hozza, felhivtam a korhazat azonnal fogadtak, hivtak hozzam a dokimat. O mondta, hogy ha komolyan aggodom, maskor mondjam meg. :)
Nekunk semmi baj nem volt, de sose vartam volna masnapig. Azonnal menjel be ugyeletre.
Nekem az első terhességnél fordult elő ilyen, sajnos nem maradt meg.
Én azonnal keresnék egy másik orvost!
Nekem nem volt fogadott dokim, de sose bánt így velem akihez jártam, sőt!
Irány a kórház! Jobb félni mint....
Max hazaküldenek, de még KELL nézniük h minden rendben van e.
Az orvost még sürgősen cseréld le.
Nekem mindig azt mondta a doki ha bármi szokatlan van hívam fel, vagy menjek be ( magánrendelésére v a kórházba)
Én azonnal be bemennék az ügyeletere, nincs mire várni. Nézzen rád egy orvos, ne várj vele, mert nem lehet tudni mi zajlik odabent.
Szóval indulás! :)
Engem megnyugtatott a doki de azt mondta már menjek be, rendelési idő előtt egy órával már ott szokott lenni. (Délután 2 után hívtam és 4-től rendel.) Nem volt gond, bár első trimeszterben voltam és kaptam utrot rá, el is múlt, másnap reggel még volt a tisztasági betéten, utána már nem.
14 hetesen ismét barnáztam, az korán reggel volt és sztk-ba mentem, ott fertőzést állapítottak meg, azt mondták lehet köze a barnázáshoz ehhez. Baci volt ami veszélyes mivel felszálló fertőzés, akár egy burokrepedés is lehetett volna belőle. :(
A terhesség legvégén is barnáztam, az meg tágulásos vérzés volt, nyilván 3 nappal a kiírt dátum előtt jó hír de hetekkel korábban megint nem lett volna az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!