30 hetes vagyok! Van még félni valóm, vagy már megnyugodhatok? Gyakran előfordul, hogy ilyenkor találnak valami bajt?
Nyugodj meg, de tudod, igazabol amig meg nem szuletik a baba, addig nincs 100 %-ig nyugalomban az anya. Van olyan, hogy a koldokzsinor ratekeredik a nyakara a babanak. Vagy szules kozben lesz valami.
Ezt elore nem lehet tudni. De, akkor a tuti minden, amikor megszuletett mar, es megvizsgaltak.
Nalunk pl. olyan tortent, hogy eltortek az agacskai, igy hivjak a nagyon nagyon vekony csontocskajat a babanak a vallan. Ez szules kozben tortent, amikor preselte ki magat a baba. Masnap jott a szulesz, es mondta, hogy eltort a bal agacskaja a babanak, de osszeforr, ne aggodjak. Igy is lett, semmi nem volt belole aztan.
De vegig teljesen jol voltam a terhesseg alatt, az elejen csak szedultem, ezenkivul semmi nem volt a terhessegem alatt, es megis ilyen "baleset" tortent.
Ugyhogy azt mondom, hogy nyugi, de igazan, 100 %-ban akkor fogsz nagyot sohajtani, amikor kibujt!!!
Buek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!