Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes vagyok! Van még...

30 hetes vagyok! Van még félni valóm, vagy már megnyugodhatok? Gyakran előfordul, hogy ilyenkor találnak valami bajt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 31. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyakran,de előfordul.Ne agyalj ezen,biztos,h minden rendben van veletek.2 gyerekes anyuka
2008. dec. 31. 22:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, de tudod, igazabol amig meg nem szuletik a baba, addig nincs 100 %-ig nyugalomban az anya. Van olyan, hogy a koldokzsinor ratekeredik a nyakara a babanak. Vagy szules kozben lesz valami.

Ezt elore nem lehet tudni. De, akkor a tuti minden, amikor megszuletett mar, es megvizsgaltak.

Nalunk pl. olyan tortent, hogy eltortek az agacskai, igy hivjak a nagyon nagyon vekony csontocskajat a babanak a vallan. Ez szules kozben tortent, amikor preselte ki magat a baba. Masnap jott a szulesz, es mondta, hogy eltort a bal agacskaja a babanak, de osszeforr, ne aggodjak. Igy is lett, semmi nem volt belole aztan.

De vegig teljesen jol voltam a terhesseg alatt, az elejen csak szedultem, ezenkivul semmi nem volt a terhessegem alatt, es megis ilyen "baleset" tortent.

Ugyhogy azt mondom, hogy nyugi, de igazan, 100 %-ban akkor fogsz nagyot sohajtani, amikor kibujt!!!

Buek!

2008. dec. 31. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Csak nyugodj meg! A legfontosabb Neked és a Manócskádnak is az, hogy nyugodt légy! Azzal segíthetsz a legtöbbet a Kismanónak, hogy csak jóra gondolsz!
2008. dec. 31. 22:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én 34 hetes vagyok, és a 19. heti uh óta tulajdonképpen nyugodt vagyok. A főbb dolgok addig dőlnek el! Ilyen alapon mindig stresszben lehetnénk, újszülöttként is lehet baja, kamaszként is... ne rontsuk el ezt a szép időszakot, én azt mondom! BÚÉK
2009. jan. 1. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:
A harmadik válaszoló vagyok, tökéletesen egyetértek a negyedik válaszolóval... ez volt az oka, hogy nem konkrétan a kérdésre válaszoltam. Kicsit rosszul esik, hogy emiatt lepontoztok. Mit akarsz hallani?! Sajna 4 hétig voltam bent a szülés előtt kórházban, elég sok lányt ismertem meg, akiknél a 30. hét után következett be valami galiba. Tehát a kérdésre a válasz: Igen, az embernek még ilyenkor is lehet akár komoly félnivalója is. Azt gondolom, nem ilyeneken kéne rágódni, mert ennek a szülés végeztével sem lesz vége. Sőt...! De Te tudod, illetve Ti tudjátok.
2009. jan. 2. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!