Tényleg sokmindenkinél előfordul vagy kezdhetek félni?
Figyelt kérdés
13-ik hétben vagyok jelenleg. Tegnapelőtt a köldököm környéke fájt. Utánaolvastam és azt írták természetes. El is múlt másnapra. Viszont már tegnap pár csepp vérzést tapasztaltam. (Tényleg csak pár csepp volt, de első baba, minden új nekem és parázok.) Felhívtam a (magán)orvosomat. Épp voltak nála így az asszisztens hölgyel beszéltem. Ő megnyugtatott, hogy előfordul az ilyen, ne ijedjek meg. Majd a telefont átvette az orvosom, mikor kimentek tőle és iszonyat flegmán kezdett velem beszélni. "Hogy lenne már természetes?" stb. Végül "lerázott" egy mondattal, hogy sokan vannak épp nála és hadarjam el mit akarok. Nah mondom király. (Ez volt a tegnapom) Mára megint pár csepp foltot találtam. Ismét nem nagy mennyiségben. Utánaolvastam mégtöbb helyen. Szintén azt találtam, hogy az első hónapokban a nők negyedénél előfordul. Tényleg csak én parázok rá ennyire? Tapasztalatokat szeretnék tőletek kérni.2016. aug. 3. 07:48
11/18 anonim válasza:
9-es vagyok, egyébként igen, szerintem sokmindenkinél előfordul de ettől függetlenül egyáltalán nem normális és az a sokmindenki orvoshoz megy vele, vagy legalábbis orvoshoz kellene menni vele.
12/18 anonim válasza:
Nekem a 12. hèten volt, enyhe barnázasom, èn bementem a kórházba , ott azt mondták vetèlès tünetek. Egyből befektettek, kaptam Dicinont (lehet nem jól írtam), először injekcióban aztán tablettában még 2 napig. Összesen 5 napot voltam bent akkor, fekvés, pihenés. Szerencsére nem lett semmi baj, most 20 hetes vagyok :) nekem azt mondták hogy lehet hormonális oka is mert ebben az időben veszi át a hormontermelèst a mèhlepèny a petefészektől, nekem haematómám nem volt, de a doki is azt mondta inkább egy plusz kör és pár nap extra pihi, mint baj legyen. Szerintem is be kéne menned a kórházba, mert ha nincs is baj legalább megnyugszol. Szorítok ;)
13/18 anonim válasza:
Mindenki azt irja, hogy menj be, szerintem sincs mire várnod, inkább legyenek flegmák és menjek feleslegesen, mint, hogy másnap az időpontos vizsgálaton már baj legyen.
14/18 anonim válasza:
Majd írd meg, h mi volt a dokinál! Kitartás! :)
15/18 anonim válasza:
Én dokit váltanék. Ilyenkor az az alap, hogy azonnal megnéz, még aznap, nem pedig leráz. Ilyen dokinak minek fizetsz? Amúgy irány a kórház, sajnos sok minden lehet. Nekem 16 hetesen volt kis vérzés, csak egy méhszájseb volt, de lehet akár placenta leválás is, ami súlyos.
16/18 anonim válasza:
14 hetesen picit bevéreztem, de mentem is a kórházba. Nagy eséllyel nincs baj, de jobb a végére járni. Hajrá, és pihizz sokat
17/18 anonim válasza:
Terhesség alatt semmilyen vérzés nem normális.Ha ilyet tapasztaltam mentem a nőgyógy ügyeletre,vagy hívtam a dokim és vagy megnézett vagy ügyeletre küldött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!