4 hónapja halvaszületett a kisfiam 21 hétre idő előtti burokrepedés miatt. Az okát megmondani nem tudták az orvosok! Mennyi az esély rá, hogy újra előfordul?
Hú hát ez tényleg elég durva :-( tényleg sajnálom!
Én most 28 hetes vagyok, a fiam 34 hétre született, előtte a lányom időre.. Kicsit bonyolult de az a lényeg, hogy ha a fiam esetét önállóan nézzük, akkor van esély most is, hogy hamarabb beindul, de ezt cáfolja h a lányom ki tudtam hordani. Szóval várunk mi lesz.
Azt tapasztaltam, hogy a fiúk "gyengébbek ".
Legtöbb esetben a fiúkkal van valami gubanc.
Ezért (is) lehetett, hogy a fiad korábban jött.
Ha most is fiút vársz legyél óvatos, biztos ami biztos.
Tényleg nem ijesztegetni akarlak, csak én ezt tapasztaltam.
De azt a 2 hetet már fél lábbal is kibírod, utána meg minden nap siker :)
Drukkolok!
Mikor mész orvoshoz kérdező?
Esetleg voltál már?
Angliaban elo baratnom neha hazarepult a terhessege alatt 1-1privat vizsgalatra h nyugtassa a kis lelket.Minden terhesseg mas es mas,szerintem az h hamar teherbeestel egy nagyon jo jel.Vigyazz magatokra es higgy benne h ez egy eros,stramm baba,akivel csak a 40.hetben talalkozol majd!
Lanyok le a kalappal elottetek!! Nagyon sokat elbir az anyai sziv es a szervezet.
nem bunkó, realista.
Nem gondolom, hogy ha vele, történne ilyen, akkor válaszokra vadásznék... ha érted.
Pár hete volt itt egy ugynailyen kérdés, törölve lett, nyilván nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!