Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félek attól hogy a párom...

Félek attól hogy a párom elhagy! Van rá esély?

Figyelt kérdés

Párommal ha minden igaz babucit várunk.Ő is akarta ő is örül neki.DE!nagyon feszült mostanában köztünk a levegő...a nem jó értelemben.

Eleve az egyik legnagyobb konfliktusunk most ez a költözés..vett párom egy lakást ahova elméletileg beköltözünk.Ez eddig oké csak a testvére is oda fog költözni hozzánk.A 33 éves elvált bátyja!

És a másik legnagyobb probléma valójában hogy eddig mindig nálunk voltunk a szüleimnél.

Ő nem vitt el még bemutatni az anyjának aki a nevelőapjával él együtt..nem voltam még náluk..

Ez az én szüleimnek sem tetszett anyum ezt ma szóvá tette a páromnak!Ezek után ma este elvileg páromnál alszok..de ez csak elvileg mert párom amilyen bőbeszédű messengeren ..pont olyan szűkszavú most..irta nekem gogy akkor ma ottalszok..csak az a baj hogy azóta irtam neki és még nem irt pedig elvileg fent van..

De egyébként is megy mindig a féltékenykedés..nem bízik bennem 100%-ban..fél hogy elhagyom..én meg attól hogy ő..Eleve most ugy volt hogy márciusban kimegy 10 hetre dolgozni;de most talán mégsem megy..szóval vannak kételyek ebben a kapcsolatban..én 20 éves leszek párom áprilisban tölti a 27-et..

Két hónapja vagyunk együtt

2017. nov. 12. 13:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Van bizony. Nem fűznék hozzà nagy reményeket.
2017. nov. 12. 15:15
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "kapcsi" eleve halálra van ítélve...mire vállalnátok ti közös gyereket???
2017. nov. 12. 15:28
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ez annak a teleregénynek a folytatása, ahol a 19 éves kiscsaj azt hazudta a pasijának, hogy tablettát szed."

Ja vagy úgy😂😂😂 Te vagy a kokszos pasijú? Akkor mindent értek :)

2017. nov. 12. 16:05
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Jajjj ez a fent van messengeren de nem ír, pedig tuti fent van és nem tudunk dumcsizni ez kb 15 éves szint. Olvasni is rossz, főleg úgy hogy te meg gyereket vársz, egy pár hónapos "kapcsiba". Igen, gyereket, nem babucit. Jézusom. Fáj olvasni ezt a sok sületlenséget. Családot alapítani nem így kéne. Igen el fog hagyni, vagy te őt, mert nem ismeritek egymást szinte, és agyilag vagytok 15 éves szinten kb.
2017. nov. 12. 16:06
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
És csodálkozunk, hogy sok a debil, sérült gyerek....
2017. nov. 12. 16:33
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm 14-es, hogy megfogalmaztad, amit írni akartam. Ugyanez jutott eszembe.
2017. nov. 12. 16:39
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
És már biztos hogy gyereket vársz?Vagy csak feltételezés?
2017. nov. 12. 17:13
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Biztos a frászt. Csak azt hiszi hogy ha nem akar gyereket nem eshet teherbe védekezes nélkül se, de ha kitalálja hogy kell egy baba akkor azonnal.
2017. nov. 12. 17:15
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Eljen , itt a folytatas :D
2017. nov. 12. 17:19
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Mégis a 2 hónap ,melyik felében sikerült dönteni arról, hogy gyereket akartok ????

( nem babucit, hiszen egy gyerek az élete igen Rövid szakaszában babuci.)

20 vagy...milyen élettapasztalatod van a messengeren kívül?

Ha nem most, akkor a baba születese után, ha nem akkor akkor rá 2 évre, amikor még mindig ő tart el...és szaros a pelenka még mindig..nah akkor fog elhagyni..

Nem rosszindulatból mondom, de egy gyerek a legjobb kapcsolatokban is tud válságot okozni..omk okozat... Ha bőg, mindenki feszült, kevesebb a kereset, ha nem vagytok felkészülve..kevesebb az egy,ásra szant idő...és annyi minden még...

Ti 2 hőnap után nem ismeritek egymást....nem tudod honnan jött, milyen a csaladja...pedig sokat megtudni a másikról, hogyan viselkedik a saját közegeben, milyen nevelest kapott, hogy viselkedik a szüleivel..stb

Csak sejted hogy baba tuti?

2017. nov. 12. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!