Félek attól hogy a párom elhagy! Van rá esély?
Párommal ha minden igaz babucit várunk.Ő is akarta ő is örül neki.DE!nagyon feszült mostanában köztünk a levegő...a nem jó értelemben.
Eleve az egyik legnagyobb konfliktusunk most ez a költözés..vett párom egy lakást ahova elméletileg beköltözünk.Ez eddig oké csak a testvére is oda fog költözni hozzánk.A 33 éves elvált bátyja!
És a másik legnagyobb probléma valójában hogy eddig mindig nálunk voltunk a szüleimnél.
Ő nem vitt el még bemutatni az anyjának aki a nevelőapjával él együtt..nem voltam még náluk..
Ez az én szüleimnek sem tetszett anyum ezt ma szóvá tette a páromnak!Ezek után ma este elvileg páromnál alszok..de ez csak elvileg mert párom amilyen bőbeszédű messengeren ..pont olyan szűkszavú most..irta nekem gogy akkor ma ottalszok..csak az a baj hogy azóta irtam neki és még nem irt pedig elvileg fent van..
De egyébként is megy mindig a féltékenykedés..nem bízik bennem 100%-ban..fél hogy elhagyom..én meg attól hogy ő..Eleve most ugy volt hogy márciusban kimegy 10 hetre dolgozni;de most talán mégsem megy..szóval vannak kételyek ebben a kapcsolatban..én 20 éves leszek párom áprilisban tölti a 27-et..
Két hónapja vagyunk együtt
"Ez annak a teleregénynek a folytatása, ahol a 19 éves kiscsaj azt hazudta a pasijának, hogy tablettát szed."
Ja vagy úgy😂😂😂 Te vagy a kokszos pasijú? Akkor mindent értek :)
Mégis a 2 hónap ,melyik felében sikerült dönteni arról, hogy gyereket akartok ????
( nem babucit, hiszen egy gyerek az élete igen Rövid szakaszában babuci.)
20 vagy...milyen élettapasztalatod van a messengeren kívül?
Ha nem most, akkor a baba születese után, ha nem akkor akkor rá 2 évre, amikor még mindig ő tart el...és szaros a pelenka még mindig..nah akkor fog elhagyni..
Nem rosszindulatból mondom, de egy gyerek a legjobb kapcsolatokban is tud válságot okozni..omk okozat... Ha bőg, mindenki feszült, kevesebb a kereset, ha nem vagytok felkészülve..kevesebb az egy,ásra szant idő...és annyi minden még...
Ti 2 hőnap után nem ismeritek egymást....nem tudod honnan jött, milyen a csaladja...pedig sokat megtudni a másikról, hogyan viselkedik a saját közegeben, milyen nevelest kapott, hogy viselkedik a szüleivel..stb
Csak sejted hogy baba tuti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!