Lenne egy pár kérdésem anyukákhoz, kismamákhoz?
Figyelt kérdés
Engem már kikészítenek az orvosok 39 hétben leszek és meg se vizsgálták a méhszájam. Volt h titeket se vizsgáltak meg? ugy tudom minden héten kéne 36 héten volt utoljára. Aggódok állandoan nehogy baja legyen a babának. Kértem idöpontot most szolt orvos h 38 hetes uhra menjek és 40 hétben leszek mire sorra kerülök mert csak addigra tudtak adni.. olyan sokan vannak. Egyfolytaban azon izgulok h a baba nehogy bekakiljon v köldökzsinor rá tekeredjen esetleg a folyásom miatt császározzanak mert azt se képesek kikezelni .. történt valakivel ilyen tapasztalat? És van akinek lett gondja esetleg azzal h tulhordta v hasonlo?2017. okt. 31. 14:04
11/13 anonim válasza:
36 héttől engem se vizsgáltak. Csak akkor amikor befektettek 5 napos túllépéssel..Gondolom azért nem protokoll mert 36 hét után már ha nyilik és jön a baba nem gáz. 6 napos túllépéssel inditották a szülést, addig csak napi nst volt meg egy ultrahang amikor befektettek. Magzatvizet sem néztek mert total zárt volt a méhszájam.
12/13 anonim válasza:
Nekem mindig nézi az orvosom a méhszájat. Magándokihoz járok.
13/13 anonim válasza:
39 hetesen már nincs jelentősége a méhszáj állapotának, majd csak ha beindul a szülés.
A köldökzsinór jó eséllyel többször is volt a nyakán úgy, hogy nem is tudtál róla, mert uh-n csak a pillanatnyi állapotot látod, és lehet 2 perccel később már a nyaka köré ficánkolja. nem gond ez sem, nem azzal fojtja meg a babát, hogy a nyakát szorítja, hanem azzal, ha emiatt előre esik, vagy csomó lesz rajta, és elzáródik, de erre figyelnek szülés közben, tehát ez is kizárólag a szülés közben fontos dolog.
Mecónium... a vizet csak 40 hét után vizsgálják, de tök mindegy mert a szülés közbeni stressztől is "belekakilhat" a vízbe. Ennek sincs kifejezett jelentőssége.
Ne parázz, minden rendben van, örülj, hogy ne piszkálnak feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!