Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kérdésem fiatal anyukákhoz,...

A kérdésem fiatal anyukákhoz, kismamákhoz szól?

Figyelt kérdés
Ti hogyan oldottátok meg? Tanultatok még? Főiskolát hogy tudtátok befejezni? Mi volt a párotok és a család reakciója? Mit éreztél Te, mikor kiderült, hogy babát vársz? Mi történt veletek a terhesség alatt (összeköltözés, ha addig nem, esküvő stb...)? Hogy oldod meg a mindennapokat?
2013. nov. 4. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Én nem tudom mennyire számítok bele a fiatal mamik csoportjába, 24 éves leszek, első baba, 26-ra vagyok kiírva.

Levelezőn végzem a mestert, eddig minden órán benn tudtam lenni, egyedül a decemberi időpontot fogom kihagyni szerintem.

Nálunk örültek a babának a szülők, nagyszülők, támogatnak minket mindenben (nem anyagilag). Saját házban lakunk, saját autóval, hitel csak áruhitel van, nemsokára lejár.

5 éve ismerjük egymást, 4 éve lakunk együtt, múlt év szeptemberben házasodtunk össze.

Szóval nálunk minden jól megy, remélem így is marad, nem mondom, hogy egyszerű, de csak megoldjuk valahogy.

2013. nov. 4. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia 20 éves vagyok,2 éve éretségiztem,akartam még lerakni még egy szakmát is de kellett a meló a pénz.Párommal 5 és fél éve vagyunk együtt és ebből kicsit több mint 2 éve lakunk együtt.Jelenleg 3 hónapos kismama vagyok,és mivel,a terhesség miatt ott kellett hagynom a melót,így én arra gondoltam,h most kezdek el egy szakmát estin vagy levelezőn.Már anyagilag egész helyre vágódtunk és csak ezért mertük beválalni a gyerkőcöt,meg mert szülők nagy szülők is segítenek mindenben ha kell,vigyáznak majd rá ha suliba kell menni,meg ha valamit el kell intézni.
2013. nov. 4. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia 21 éves vagyok 16 hetes terhes van érettségim és 2 szakmám a második szakmámban még mindíg dolgozgatok de már minimálisan mert veszélyeztetett vagyok. több mint egy éve vagyunk házasok a férjemmel ő dolgozik teljes munkaidőben. már volt egy terhességem tavaly de őt sajnos el vesztettük így mindenki tudta hogy babát akarunk és örültek a kis pocaklakónknak :)Mikor két csíkos lett a tesztem el sem hittem mert előtte egy hónappal azt mondta az orvosom hogy szerinte még spontán nem leszek terhes egy db ig így a menzesz késés után "poénból" teszteltem egyet és örömömben és meglepődötségemben zokogtam.Férjem nem tudta hogy tesztelek és csak azt látta hajnalban hogy sírva be megyek a szobába és közlöm vele hogy terhes vagyok.Nagy volt a meglepődötség és a boldogság.
2013. nov. 4. 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Én majdnem 20 voltam mikor teherbe estem, akkor érettségiztem, mivel 5 éves gimibe jártam. Abban az évben is felvettek fősulira de nem tudtam elkezdeni, mert szept. 9-re voltam kiírva. Így amikor a kisfiam nem egész 1 éves lett akkor kezdtem bele és végeztem is el mellette sikerrel. Akkor már 2.5 éve együtt voltunk, tulajdonképp együtt is éltünk anyukámnál. A baba érkezése előtt mentünk külön albérletbe. Most pedig saját házban lakunk és várjuk a tesót.
2013. nov. 7. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 18 voltam,amikor kiderült,hogy babát várok. Pocakkal ballagtam el,sikeresen levizsgáztam. Sűrű volt az az év! Áprilisban eljegyzett a párom,május ballagás,Június vizsgák,Július esküvő,december gyerek szülés. :D Eleinte nagyon ki voltak akadva a nagyszülők,de mire megérkezett a gyerkőc,egész jól elfogadták a helyzetet. 9 hónapos volt a Kincsünk,amikor külön házba költöztünk.Azóta is boldogan élünk,lett még Neki 2 tesója is.
2013. nov. 8. 08:43
 6/6 anonim ***** válasza:
20 evesen lettem terhes. Becsuszott. En sokkot kaptam szinte, nem fogtam fel, ketsegbe voltam esve, h h lesz tovabb. Akkor anyuekkal laktam, feltem toluk, h mit szolnak. A parom nyugodtan fogadta a hirt, en meg sokkos allapotba voltam :D Anyuek is tok nyugodtak voltak, egy rossz szot sem mondtak. Mondjuk en akkor mar dolgoztam. A parommal akkor 5 eve voltunk egyutt. O hitelt vett fel, es a terhesseg idejen tetoteret epitett be nekunk sajat kezuleg. 21.szulinapom utan par nappal erkezett a kicsi fiunk. 7 honapos volt, amikor bekoltoztunk a tetoterbe. Most mar egy kis 21 honapos rosszcsont :)
2013. nov. 8. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!