A kerdesem foleg (ex) dohanyzo kismamakhoz szol Ki hogy all a cigivel?
én 2 évvel a baba előtt tettem le, most lesz 4 éve...de még a mai napig heti szinten gondolok rá hogy de jó lenne egy cigi..de ha jót akarsz, felejtsd el a szoptatás alatti dohányzást, és inkább használd ki hogy ez egy nagyon jó időszak hogy ne gyújts rá, mert nem lehet!!! aztán ha letelik a 9 hónap, akkor az már elég idő ahhoz, hogy elnyomja az érzést benned, őszintén én fel sem tudom fogni miért gyújtanak rá a nők a szoptatás alatt/után, hát nem volt elég egyszer átélni azt a kínt amit a leszokás jelent???
és nem a levegőbe beszélek...valaha én is letettem a cigit tehát tudom miről van szó...és nincs az a pénz hogy újra végig csináljam, ezért hiába gondolok a cigire eszem ágába sincs rágyújtani, pedig a férjem dohányzik, bármikor megtehetném.
Remelem neked nagyobb lesznaz akaraterod, mint nekem. En a harmadik babat varom, most is leraktam a cigit, ahogy az elso ket terhessegem alatt is, de szoptaas utan visszaszoktam.
De en eleve nem voltam kepes elhatarozni magamban, hogy soha tobbe nem dohanyzom, csak azert nem cigiztem, mert nem lehetett a gyerekek erdekeben.
Sajnos nekem a ferjem is cigizik, ez sem segit sokat.
Nekem van tobb ismerosom is, aki leszokott, bar legtobbem ra-ragyujtanak evente par alkalommal egy-egy nagyobb esemenyen. De van ket ismerosom, akik terhesseg miatt szoktak le, nem szoktak vissza, bar egyikuk idonkent ragyujt (kb evi ketszer), mert kivanja.
Szoval van remeny, de ott kezdodik az egesz, hogy milyen elhatarozassal raktad le anno. Ha vegleg, akkor ugy is kell hozzaallnod es nem varni a szulest, szoptatas veget. De tudom, mondani konnyu, nekem is csak elmeletben megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!