Lenne pár kérdésem olyan kismamákhoz akik otthon tornáztak?
Figyelt kérdés
Milyen szüléskönnyitő tornát tudnátok nekem javasolni? Neten néztem sokfélét, de nem tudom melyik lenne a legjobb. Egy héten hányszor tornázzak? Most 14hetes vagyok, mikortól kezdjek el tornázni? Már most is elkezdhetem?
Olyan érdekelne amit le tudok tölteni.
Köszi.
2011. júl. 22. 14:42
1/4 anonim válasza:
Már most is elkezdheted,de csak óvatosan! Én kismama jógáztam itthon,egyszerű,könnyű,de megmozgat,nagyon jól esett. Netről szedtem le én is...
Szülésben nem segített,mert császáros lettem...
2/4 Niktoon válasza:
Szia!
Én Kállai Ildikó - Kismama tornáját csinálom, le tudod tölteni, és ezt szülésznők és védőnők fejlesztették ki, szóval pont kismamáknak ideális! A betöltött 3. hónap után javasolják, szóval nyugodtan!
3/4 anonim válasza:
Sziasztok
Szerintetek nem késő 23hetesen elkezdeni a kismama tornát?
4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem nem. Én úgy döntöttem, hogy a 20.héttől csinálom majd.
2011. júl. 26. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!