Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kérdésem azokhoz a kismamákh...

A kérdésem azokhoz a kismamákhoz szol, akik tervezték a babát, és hőmérőztek az a megtermékenyülés után. Ez normális?

Figyelt kérdés
normális az,hogy 5-dik héten átlagosan 36,9-37,1 a lázam.mellesleg a számban szoktam mérni.légyszi írjatok mert nagyon megijesztettek.Előre is köszi.
2012. jan. 27. 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen, ez teljesen normális!

[link]

Mivel ijesztettek meg, ha megkérdezhetem?

2012. jan. 27. 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, normális, terhesség esetén magasan van a hő. Azért a 36,9-37,1-et nem nevezném láznak, még hőemelkedésnek is alacsony.
2012. jan. 27. 13:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Szia!Igen megkérdezheted.Megvagyok fázva,fáj a torkom.Az orvosom a nőgyógyászom elutazott külföldre két hétre,így egy belgyógyászhoz mentem.Kérdezte a lázam én pedig montam.Erre ő lebarmolt,hogy hetek óta lázam van, és ez nem normális.A munka helyemen is azzal jöttek,hogy egy ismerősük 7hetes terhesen elkapta az influenzát,és elment a baba.Én meg most parázok.Nagyon félek.Már nagyon vártuk ezt a babát.
2012. jan. 27. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok, megnyugtatlak, ez nem láz, igaza van a második válaszolónak, még csak nem is hőemelkedés. Végig ennyi marad a terhesség alatt, kár feleslegesen stresszelned magad!
2012. jan. 27. 13:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépe a megnyugtató válaszokat.Most már egy kicsit megnyugodtam.
2012. jan. 27. 13:53
 6/9 anonim ***** válasza:

:-))) Okos doki:-D

Nekem folyamatosan annyi mint neked, este van, hogy 37,2 vagy 3 de van olyan ismerősöm is, akinek 37,5 szokott lenni. A hőemelkedés 38-tól van, a láz pedig 38,5-39!!!!

Nyugodjál meg és örülj a babádnak!

2012. jan. 27. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia, nem hogy baj sőt ezt teljesen normális, és az is lehet egy jel, hogy megfáztál, mert sokszor előfordul, hogy a kismama immunrendszere ilyenkor mással foglalkozik és ezért elkaphatunk valamit, .. Speciel velem is így volt, a nem várt előtt 2 nappal mentem a dokihoz aki felírt egy csomó antibiotikumot, én meg haza mentem és délután gondoltam tesztelek egyet mielőtt beszedem a halom gyógyszert és pozitív lett, úgyhogy végül nem is szedtem be :)

Mellesleg a láz nem 37,1 nél hanem 37,6-tól fölfelé kezdődik...

Én abban a hónapban amikor összejött nem igazán mértem időben, (December ünnepek, partik stb..) de azért elég jól látszik minden :) Sok sikert Szurkolok :)

November 1 hónappal korábban

[link]

December - Amikor sikerült

[link]

Ja és a November inszeminációs hónap volt a December pedig SPONTÁN :)

2012. jan. 27. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Teljesen normális ez a hőmérséklet. Ha meg vagy fázva próbáld meg magad forró gyümölcsteával és sok C vitaminnal kikúrálni. Én is beteg voltam mikor megtermékenyült. Én viszont alapból nem szedtem soha addig gyógyszert amíg abban a hónapban meg nem jött. Ha muszáj volt a gyógyszer akkor inkább elhalasztottuk a baba projektet.
2012. jan. 28. 11:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Szia! köszi a válaszodat.Te hol tartasz a babával?
2012. jan. 28. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!