A kérdésem azokhoz a kismamákhoz szol, akik tervezték a babát, és hőmérőztek az a megtermékenyülés után. Ez normális?
:-))) Okos doki:-D
Nekem folyamatosan annyi mint neked, este van, hogy 37,2 vagy 3 de van olyan ismerősöm is, akinek 37,5 szokott lenni. A hőemelkedés 38-tól van, a láz pedig 38,5-39!!!!
Nyugodjál meg és örülj a babádnak!
Szia, nem hogy baj sőt ezt teljesen normális, és az is lehet egy jel, hogy megfáztál, mert sokszor előfordul, hogy a kismama immunrendszere ilyenkor mással foglalkozik és ezért elkaphatunk valamit, .. Speciel velem is így volt, a nem várt előtt 2 nappal mentem a dokihoz aki felírt egy csomó antibiotikumot, én meg haza mentem és délután gondoltam tesztelek egyet mielőtt beszedem a halom gyógyszert és pozitív lett, úgyhogy végül nem is szedtem be :)
Mellesleg a láz nem 37,1 nél hanem 37,6-tól fölfelé kezdődik...
Én abban a hónapban amikor összejött nem igazán mértem időben, (December ünnepek, partik stb..) de azért elég jól látszik minden :) Sok sikert Szurkolok :)
November 1 hónappal korábban
December - Amikor sikerült
Ja és a November inszeminációs hónap volt a December pedig SPONTÁN :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!