Többgyerekes anyukákhoz szól a kérdésem. Miben különböztek a terhességeitek?
Első: fiú. Nála semmi nem volt, csak a hasam nőtt.
Második: lány. Na, nála aztán minden volt. Az első 14 hétben 0-24 h hányinger, visszér, lábdagadás, aranyér, szeméremcsont fájdalom, 10 m séta után le akart szakadni a hasam, annyira fájt, h le kellett ülnöm, majdnem cukros lettem, diétáznom is kellett, vashiányom volt.
Hallottam, hogy a lányokkal általában nehezebb a terhesség, nálam be is jött, de barátnőmet meg a fia gyötörte meg.
Szia! Első 2fiamnal ugyanaz! Jol voltam.semmi kulonos.Zabáltam a csokit, hiztam is 30kilot(mibd2utan visszafogytam a szoptatás végére meg mielott nagyon megijednel) 3.várandósságom felidoig mindenben mas volt!csak gyümit ettem
Édességet nem kívántam.20.hetnel plusz4kilonal jartam csak...migrenes fejfajas14.hetig frontra. Biztosak voltunk benne h.kislany ...de Mostanra mar 1000%h.ő is kisfiú! 30hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!