Volt különbség terhességeitek közt? Mit éreztetek az elején?
Szia!
Hajjaj! Nekem 3 lányom van.
Az első és második terhességem viszonylag egyforma volt, görcsök, vizesedés, +35kg az elsőnél, +33kg a másodiknál, terhességi cukor, magas vérnyomás, mindkettő nagy súlyú lett (4850gr, 4100gr).
A 3. terhességem merőben más volt. Se vizesedés, se magas vérnyomás, se cukor, 11kg-ot fogytam a terhesség alatt, és még 8kg-ot rögtön szülés után a kórházban. Nem voltak görcsök, és normál súlyú volt a pici is, mindössze 3000gr.
Egy dolog volt egyforma, hogy mindig édeset ettem volna és tejet vagy kakaót ittam volna.
Most várom a 4. babámat. Vele kb. 3hete vizes a lábam (de ez csak a sok menéstől, utazástól van). 38 hetes vagyok. Állandó görcsök, csak sósat sóssal ennék, és mindenem fáj. Az előző 3 császár hege majd szét szakad, az egész gerincem nyilal. Ez a terhességem kész kínszenvedés. Ő fiú lesz.
Volt... A Fiammal minden tunet meg volt de meg a tesztek negativok voltak... Idegbeteg voltam allandoan magasvernyomas (180-as es nem adtak ra semmit...) vizesedes brutalisan! Delben mar nem birtam felallni ugy fajt..
Masodik terhesseg ugyanigy kezdodott allando hanyinger 9 kilo fogyas a 14. Hetig ekkor kiderult hogy eletkeptelen lenne, valoszinu mar a terhesseg alatt meghalt volna igy elvettek.
A harmadik most, az eg vilagon semmi tunetem... Se mellfajas se gorcs se hanyinger... Semmi... A doki szerint elhalt terhesseg es azert nincs tunet... Kedden ellenorzes ismet... Aug. Vegen 2 mili volt a petezsak, szept 3. 15 es 11 az embrio, szept10. 21 mili... Novoget.. Bizom hogy kitart velem es egeszseges baba lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!