Mi a különbség a pocakkeményedés és a baba kinyomása között?
Állítólag ha x időnként keményedik a poci, az lehet a szülés jele. Nekem a keménység eddig, akkor fordult elő, mikor sokat mentem egy nap. Ilyenkor a keményedés folyamatos, sok fekvés, pihenés és egy kis magnézium segít. Amikor kinyomja magát a baba puklis a pocakom :)
De akkor milyen az a pocakkeményedés, ami jelentheti a szülés kezdetét, vagy érdemes rá jobban odafigyelni?
31 h km
Nincs különbség szülést jelző és nem jelző között, legalábbis nekem nem volt. Már "gyakorol" a szervezeted és lehet, hogy nálad is annyira fokozatos lesz az átmenet, hogy már csak a vajúdást magát érzékeled, az előjeleket pedig csak utólag tudod megmagyarázni, hogy az volt.
Nekem is kb. ez idő tájt voltak már ilyen keményedéseim, aztán az utolsó hetekben az esti órákban rendszeressé váltak. Aztán amikor eljött az idő akkor is jött a szokásos esti keményedések időszaka, csak nem maradt abba, hanem átment valódi fájásba és pár óra múlva meg is született a babám
Ha odanyomja a baba a hasadhoz magát úgy érted?.. Hátaz teljesen más.. Nem keményedtél még??.. Olyankor feszül az egész pocid és olyan kemény lesz mint a kő.. 31. hetesen nem mondták még h napi 3*1 magnéziumot egyél?..
Amúgy ugyanolyan az a keményedés mikor szülni mész mint előtte a pocakkeményedés. Csak sűrűbb és fájóbb!
De jó az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!