Mi a különbség a keményedés és a jóslófájás között?
29+3 vagyok. Másfél-két óra alatt kb. 4x éreztem kellemetlennek a pocakom. Mint ha szélgörcs lenne, de nem az, kemény lett a felszíne és éreztem a derekamban is a húzódást. Nem tartott sokáig az érzés, kb. 10-15 mp-ig, aztán eltűnt. Mi volt ez?
Teljesen rendben volt minden a vizsgálaton 5 napja. Kellene aggódnom most?
Első baba és nem tudom, mit érzek, tanácsokat várnék, szerintetek mi volt ez és mennyire vegyem komolyan?
valószínű jóslófájásod volt :) általában fentről indulnak..azaz fentről kezded érezni hogy a hasad bekeményedik! a szülésnél meg lentről érzed.. legalábbis nálam ez volt az abszolút érezhető különbség
2 gyerekes anyuka :)
Mit nem adnék ha nekem is lenne...:D mondjuk ma kaptam egy kis ízelítőt, hát nem egy leányálom, de közel legslább a végéhez:P
Kitartást...
Amúgy lehetnek jóslóid, nyugi ez nem azt jelenti, hogy koraszülés lesz:-)
Keményedés? Amikor egy kis kupacba tolódik az egész pocak, és kb.olyan kemény mint a homlokod. És nem tart tovább pár percnél.
Nem lehet , hogy a baba nyomta ki magát?:) nekem szereti azt csinálni:-)
Boldog babavárást!
37+4hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!