Volt különbség terhességeitek között fiú ill lány babánál?
Én most még nem tudok nyilatkozni, mert még nem tudom, fiam vagy lányom lesz. Az első lány. Most 14 hetes vagyok, nagyjából ugyanolyan a két terhességem.
Viszont sok példát tudok, pl anyukám, aki mindkét terhességét végighányta, és lett egy fia és egy lánya (én).
Egy barátnőmnek 2 fia van: egyikkel hányt, másikkal nem.
Másik barátnőmnek tök egyforma a két terhessége: egyik fiú, másik lány.
És még tudnék példákat mondani :)
Kíváncsi vagyok, nekem milyen nemű babám lesz, hogy ugyanolyan a terhességem.
Sok különbségem volt a két nemű gyermekem között.
A lányommal szinte észre se vettem a terhességet,nőtt a pocim szépen semmi problémám nem volt nem görcsöltem nem keményedtem nem voltam kívánós rosszulléteim sem voltak.A faimmal nagyon rosszul voltam szinte végig,keményedtem sokat pihenésre voltam ítélve,rengeteget ettem és a szülés is sokkal hosszabb volt mint az elsővel.
Szóval minden terhesség más.
a fiam első baba, eleinte sokat hánytam, rosszul voltam, fáradt voltam stb. aztán pár nyugis hónap után vizesedtem de durván, és égett a gyomrom de eszméletlenül. A szülés nagyon fájt, komplikáció is volt.
Most a lányommal semmi tünetem nem volt, semmim se fájt,hányingerem se volt, vizesedni is csak egész kicsit vizesedtem a vége felé, és a szülésből mindösszesen 1 óra ha fájt, előtte el se hittem h mindjárt kezemben tarthatom a lányom:)
Az első lány, vele nem volt semmi különös, volt egy kis hányinger, a kávéra rá se tudtam gondolni, s most ugyanígy volt a 3. terhességemmel. Most 28 hetes vagyok, már ég elmúltak ezek, s már kávézok is (nescafe 3in1). A fiammal viszont más volt a helyzet, a lányomat nem tudtam reggeliztetni, majd felfordult a gyomrom, volt, hogy napokig fel se tudtam kelni az ágyból. Aztán a 12.héten egyik reggel hánytam, na.... gondoltam kezdődik. Másnap reggel, mit akit kettévágtak, elmúlt minden. Úgyhogy nekem a lányokkal egyfoma a terhességem, a fiammal kinlódtam, de nem sokáig :)
De mindent megérnek!!!!!!!!
Szia! Nekem a fiam 22 hónapos, vele hányingerem volt, és hánytam is, de nem sokszor, inkább cska öklendezgettem. A kávét egyáltalán nem bírtam kifejezetten nem kívántam meg semmit. Annyi hogy inkább a sósakat részesítettem előnyben. És komplikált veszélyeztetett terhesség volt és a szűléskor is voltkomplikáció.
Most 35ik hétben járunk elvileg Kislány. :) És nagyon nagyon hányingeres voltam kb. félidőig, és minden nap hánytam minimum egyszer, de nem volt ritka a kettő sem. Sokkal korábban és sokkal intenzívebben mozog. 3szor aktívabb mint a fiam( pedig a fiam is nagyon eleven, mi lesz vele??? :))
amikor a fiamt vártam ha mocorgott a pociban és szóltam apának hogy nah most gyere, rátette a kezét, és abbahagyta. Míg a kislánnyal meg mondtam neki gyere gyorsan mocorog. Mire apa, minek úgyis mire odamegyek abbahagyja. És csodák csodája akkor kezdődött a buli. Vele úgy van hogy ha mozog is és ráteszi valaki a kezét a pocimra jobban rákezd, és ha nem mocorog, de valaki megsimogatja, vagy ráteszi csak úgy a kezét azonnal elkezd mocorogni. Szóval éppen mondogattam is míg nem tudtam hogy lány, hogy el sem hiszem h fiú mert annyira más. És én fogok a legjobban meglepődni h két terhesség lehet ennyire különböző. És a pocim is kisebb. erre is mondták már hogy azért mert általában a lányokkal kisebb. És nem is híztam még annyit mint a fiammal. Most +8kgnál tartok míg a fiammal ekkor már +14kg volt a többlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!