A pocakrol, tényleg meglehet állapitani, hogy fiú, e vagy lány? 6. ik honapba vagyok. én kisfiút várok. Kérdezés nélkül, mindenki eltalálja, hogy fiam lessz, csak ránéznek a pocakomra. De mi a különbség?
Ez babona. Abból a korból maradt itt, amikor még nem volt ultrahang, hogy a születés előtt is meg lehessen állapítani a baba nemét. Semmilyen tudományos vagy józan ésszel belátható alapja nincs.
Az, hogy a kismamának milyen alakú a pocakja, az örökölt jellegzetesség, a baba neméhez semmi köze nincs.
Nem lehet megállapítani, ha eltalálják, az csak véletlen.
Ezek hülyeségek :P
Ugyan, gondolkodjunk mr! Mitől lenne más egy fiús kismama pocakja egy lányosétól. Talán a pici kukija tenné hegyessé, vagy mi?
Ennél már csak az a jobb, hogy ha azt akarod, hogy fiad legyen, akkor sok hosszúkás ételt kell enni: pl banán, répa, virsli.
Egyébként én is fiút várok és nekem is hegyesebb, most a pocakom, mint az első babámmal, aki lány volt. De egy percig sem gondoltam, hogy ez attól van.
Én a második babámat várom és lépten-nyomon még tök idegenek is mindig azt mondják hogy ez egy fiús has...
Holott egyértelmű lányom lesz.
A fiammal is azt mondták de ő fiú is lett.
A baba fekvésétől is függ a has alakja, barátnőmnek vmiért harántba feküdt a baba egész sokáig, így tök széles volt a pocija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!