Történtek veletek kismamák vicces, kinos, érdekes dolgok terhességeitek és a szülésetek alatt?
Velem elég durva történt.
Voltunk egy bevásárló központban , a wc előtt ácsorogtam, vártam a párom, amikor egy cigány nő jött arra a gyerekével. Én nyomkodtam a telefonomat, nem figyeltem rá, hogy mond valamit. Egyszer csak elkezd velem kiabálni, hogy kérdeztem valamit, visszaszóltam neki, hogy mi van? Erre kiabált tovább, hogy kérdeztem valamit b+, rohadjon ki belőled a gyerek! Én meg hirtelen nem kaptam szikrát... Utána napokig aggódtam, meg rossz érzésem volt, hogy ilyet mondott és féltem, baja lesz a babának. :(((
Elég korán látszott a hasam, jó nagy pocakom volt. 16 hetesen már vadidegenek gratuláltak úgy, hogy poncsó volt rajtam.
Bejártam öregotthonokba alkalmakat tartani. Olyan 20 hetes lehettem, mikor a hátsó sorban hallom, hogy két nagyothalló bácsi "sutyorog", hogy vajon babát várok-e - egyikük egy nyugdíjas szülészorvos. Megbeszélték, hogy majd az alkalom végén tapintatosan rákérdez. Tényleg rákérdezett, mondtam, hogy jól látják, erre megjegyezte, hogy ilyen korán ezt csak "mi, szakmabeliek" látjuk. :D
Ennél később már csak egy harmadikos tanítványom vette észre a babát. Nemrég született kisöccse, tehát azért látott már kismamát. Szülés előtt 2 hónappal odajött, azzal a mondattal, hogy mesélték, hogy kisbabát várok, tényleg így van-e. :)
Ami annyira nem volt vicces, inkább kínos, bár szerintem nem nekem: kiírt dátum előtt egy nappal elsétáltunk vásárolni, menet közben éreztem, hogy valami folyik. Persze első gondolatom az volt, hogy szivárog a magzatvíz, be kéne tenni egy betétet. Beértünk a boltba, egyből megkerestem az egyik pénztárost, hogy beengedne-e a WC-re, megnézném, nem a magzatvíz folyik-e. Nem engedtek be, mert nem nyilvános WC. (Egyébként nyákdugó volt, pár óra múlva kezdődtek a fájások.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!