Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » érdekes vicces tünetek?...

érdekes vicces tünetek? Terhességkor?

Figyelt kérdés
kíváncsi lennék rá hogy voltak e érdekes terhességi tüneteitek!!pl:: nekem fogmosáskor hányinger,a vaníliás ízeket mindig nagyon szerettem de ekkor mindegyiket savanyúnak éreztem!!
2010. ápr. 9. 13:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%

Hát nekem a második babámmal (lány) volt vicces tünet. Megőrültem a benzin-hígító- és festék szagért...persze ezeket nyilván nem igazán szabad de ha valahol megéreztem hogy meszelnek, festenek képes voltam ott álldogálni és szimatolni:)

Meg mindig bementem a garázsba miután a férjem kiállt a kocsival, nagyon szerettem azt a szagot:))

2010. ápr. 9. 13:55
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
első vagyok, ja és még valamit imádtam ezt a dohos templom vagy pince szagot!!! :))) Nem szép dolog de kifejezetten azért tértünk be templomokba,hogy szaglálódhassak:)
2010. ápr. 9. 13:56
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Mindkét terhességem alatt az első 3 hónapban majd megvesztem a kefirért. Minden nap több dobozzal megettem. Aztán a második terhességem végén bejgli és franci drazsé függő lettem.
2010. ápr. 9. 14:02
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én minden szagtól undorodtam:) Olyannyira, hogy apának 2 hétig tejbegrízt és tejberizst főztem, mert annak nem volt erős illata. Nekem vicces volt, neki meg szívás, de ha egyszer gyereket akart:)
2010. ápr. 9. 14:04
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a terhességem alatt kb 5 tonna szotyit ettem meg:) napi 1-2 (nagy) csomaggal fogyott.. és volt olyan időszak hogy amikor a szennyest beraktam a gépbe mosni, akkor öklendeztem..
2010. ápr. 9. 14:06
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem szerettem a gyümölcslevest, csakis a sós leveseket.

Aztán egyszercsak megéreztem a gyümileves illatát a munkahelyi étkezdében és valamiért beugrott hogy nekem az kell. Aznap este mikor hazaértem, első dolgom volt pontosan 5 liter gyümilevest főzni és hétvégén el is fogyott :))))

2010. ápr. 9. 14:08
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyanaz volt, mint 1-2.-nak (szintén lány), és még a Domestosért rajongtam, állandóan fertőtlenítettem. Én speckó utálom a vanília illatát is, de folyton vaníliás pudingot ettem. Vizes homokban akartam áztatni a kezemet...
2010. ápr. 9. 15:07
 8/17 anonim ***** válasza:
80%

:-)))))

Én még nem vagyok kismama,de jó ezeket olvasni.

2010. ápr. 9. 15:17
 9/17 anonim ***** válasza:
84%
az első vagyok:)) akkor örülök hogy nemcsak nekem volt ilyen:))
2010. ápr. 9. 15:23
 10/17 A kérdező kommentje:
Nagyon jók!!írjatok még!!!
2010. ápr. 9. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!