érdekes vicces tünetek? Terhességkor?
Figyelt kérdés
kíváncsi lennék rá hogy voltak e érdekes terhességi tüneteitek!!pl:: nekem fogmosáskor hányinger,a vaníliás ízeket mindig nagyon szerettem de ekkor mindegyiket savanyúnak éreztem!!2010. ápr. 9. 13:50
12/17 anonim válasza:
Én a zsíros kenyérért voltam oda. Még a munkahelyemre is azt vittem ebédre. Meg a pattogatott kukorica!
13/17 anonim válasza:
Az elsővel -kislány- savanyúkáposzta függőség. Ez magában nem poénos,de amikor szegény párom szagolta a hatást és hozzá a megjegyzések... na,azért mér érdemes volt élni :)
De kárpótolva lett,mert kislány lett,és a Beatrix nevet adhatta neki. Tudjátok,ez volt minden vágya!
15/17 anonim válasza:
sziasztok:))hát én speciell a sajtos-uborkás kenyérért voltam oda az elso három honapban,utána pedig egészen a szulésig barackot ettem,napi 2kilot is:))a szuloszobán pedig mc chickent kívántam...:))mno...ezeket azota sem ettem:))
16/17 anonim válasza:
11:40-es vagyok. A másodiknál kechupot tettem mindenre,amire más nem tett volna. :) Szép idők voltak!-nekem:))
17/17 anonim válasza:
Mikor a kislányomat vártam, akkor kókusz golyót reggeliztem, ebédeltem, vacsoráztam.
A kisfiammal pedig napi egy üveg mustárt nasiztam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!