Nekem nagyon vacak a ciklusom, 2 hét és 2-3 hónap között ingadozott akkor is, így igazából sosem lepődtem meg, ha nem jött meg időben, mert minden időben volt. :D
A legelső (és egyetlen tünetem a menzi elmaradásán kívül) az volt, hogy állandóan szomjas voltam, és csak a vizet tudtam meginni, amit előtte sosem.
2011. ápr. 26. 23:46
2/15 anonim válasza:
Szúrkált a hasam pár nappal a mensi aktuális időpontja előtt. Hasonlóan mint peteéréskor. Nem volt tervezett, úgyhogy akkor eszembe se jutott, hogy terhesség miatt van, csak furcsálltam, később állt össze a kép. Már késett 1-2 napja, mikor lekezdtem furcsán érezni magam, kimelegedett az arcom, pedig nem volt melegem, és az ágyban feküdtem, hírtelen úgy erősebbnek éreztem a szívverésem, szóval csak ilyen apróbb jelek voltak,de ebből jöttem rá, hogy terhes vagyok. A késést nem is vettem fel, mert előző hónapban 5 nap késéssel jött meg.
Persze mikor mondtam a páromnak kinevetett, azt hitte csak ijesztgetni akarom. De egyből el is mentünk tesztért, úgyhogy kénytelen volt komolyra venni a figurát. :)
2011. ápr. 27. 00:08
3/15 kíváncsicska válasza:
Nekem is hasonló tüneteim voltak mint menses előtt.Kívántam az édességet,kicsit görcsölgetett a hasam és fájni kezdtek a melleim.Aztán késett,vettem tesztet az első kettő érvénytelen lett,majd eldöntöttem hogy orvoshoz megyek,de előtte vettem még egy tesztet és az pozitív lett.Szóval szerintem mindenkinél más ez de nekem ezek voltak amik jelezték:)
2011. ápr. 27. 00:19
4/15 anonim válasza:
Apró szurkálások voltak az alhasamban, mikor 4-5 napja késett. Felhívtam egy barátnőmet, aki akkor kb. a 3. hónapban volt, ő lazán azt mondta, vegyek egy tesztet... és pozitív lett. :))
2011. ápr. 27. 00:24
5/15 anonim válasza:
A legelső tünet, amire emlékszem, hogy feltűnően sokat jártam pisilni és állandóan álmosnak éreztem magam.
2011. ápr. 27. 00:24
6/15 anonim válasza:
csak mellfajas
2011. ápr. 27. 05:35
7/15 anonim válasza:
Megszédülés, émelygés, kívánósság egyszerre jelentkezett a 4. hét körül, az 5-6. héten már jött hozzá a sűrűn pisilés, egész napos hányinger, ami reggel-este volt a legrosszabb és az iszonyú fáradtságérzet (állandóan aludtam volna-ez a 14. hétig tartott).
2011. ápr. 27. 07:30
8/15 anonim válasza:
Haspuffadas kemenyen, mellfajas, mensis gorcs(enyhen)es folyasom volt.
2011. ápr. 27. 08:03
9/15 anonim válasza:
Nem jött meg.
2011. ápr. 27. 08:04
10/15 anonim válasza:
Nekem máshogy feszült a mellem. Nem fájt, de másmilyen volt, mint szokott. Szurkálás nekem is volt, főleg az alhasam környékén. Meg két napig volt pisilési inger, de az utána el is múlt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!