Van valami érdekes/vicces alvási szokása gyermekednek?
Az én kisfiam imádja a "Mazsola és Tádé" c. mesét. Beszél álmában most már egyre gyakrabban észre veszem :) Nem rég óta beszél és még baba nyelven.
És most volt pont amikor bementem hozzá felemelte a fejét és különféle hangsúlyban mondogatta,hogy tádé tádé . Olyan édes volt majd meg zabáltam :)
3 éves a kisfiam, születésekor kapott egy óriási macit, mostanában azzal alszik , átfogja a nyakát, és szinte betakarja a gyereket. a dög melegben, alig vártam, hogy elaludjon, hogy leszedhessem róla, mert aláizzad.
egyébként ő is beszél álmában, veszekszik a mamáék kutyájával, vagy a játszótéri kislánnyal :D
Köszi a válaszokat.
Az én lányomnak(22 hónapos)az a szokása,hogy amíg el nem alszik 2 cumi kell neki és kb 5 másodpercenként cserélgeti őket:)
Ő is szokott álmában beszélni(a saját kis nyelvén)meg sokszor nevet álmában:)
A fiam (4 lesz szeptemberben) minden délután begyömöszöli a párnáját és a maciját a pólója alá. Azt mondja "nagypocak". És így alszik el háton fekve. Minden délután :)
Szerencsére megérti, hogy este be kell tűrni a pizsit, hogy ne lógjon ki a dereka éjjel, így este nem csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!