Androidra kedvenc játékaitok, alkalmazásaitok! (többi lent)?
Az lenne a kérdésem hogy nektek mik a kedvenc alkalmazásaitok,játékaitok?M
amik érdekesek,viccesek,van értelmük,valami életet visznek a telefonba!
előre is köszi
Hát nekem egy másik rendszerű telefon vitt életet nemhogy a telefonomba, hanem az életembe is! Az android egy romhalmaz, egy optimalizálatlan valami!
Bocs, de ez kikívánkozott belőlem!
figyelj nem zavar kinek a pap kinek a papp né mindegyik rendszerben van valmi sajátosság amiért érdemes megvenni!
én nem értem azokat akik a másik telefon op rendszereket fikázzák!
mert miért jó neki? ha neki a jobb féle van akkor örüljön neki ne rontsa el a másik örömét,szerintem!
köszi hogy őszinte voltál
Task killer
Astro - fájl kezeló
Opera mini - böngésző
App saver - letöltött alkalmazásának teleptőjét menti el
Messenger With you - MSN
World Newspapers - mobil nettel mindig itt olvasom a híreket (index, hvg, origo és a külföldieket is)
Beautiful Widgets - képernyőre egy óra widgetet rak ki időjárási frissítéssel és előrejelzéssel
Avast - nem kell részleteznem
TuneWiki - zene lejátszó program
Viber - chat program szerű, neten lehet küldözgetni üziket olyannak akinek szintén fent van
Battery HD - aksi widgetet rak ki és róla nagyon sok infót leolvashatok például üzemidő ha zenét hallgatok közbe...stb
Notepad - jegyzetfüzet
Rock Player - film lejátszó program
Traffic Counter - adatforgalom számláló
Játékok
Angry Birds -ek
Speed X
Alchemy
Sudoku
X10 mini pro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!