Mik a kedvenc alkalmazásaitok iPhone 4-re?
Facebook & Facebook messenger- tudjuk mire jó.
SoundHound- zenefelismerő program. Magyart nem ismer fel!! De nagyon szeretem, 100/95 zenét felismer, sőt ha énekelsz neki azt is. (ne kérdezzétek honnan tudom :)
Origo, Hír24, HVG, Google...
Szifon.com- friss információs, ezt is tudjuk mire jó.
iHungary- szintén.
Find My Friends- megtalálja a barátaidat, mutatja hol vannak éppen. Sokszor hasznos.
Pizza Forte- tudsz vele rendelni pizzát, és nagyon tetszik benne, hogy látod, épp milyen "státuszban" van a rendelt kaja. (épp sütik, vagy éppen már szállítják)
BpMenetrend- ezt is tudjuk mire való.
ShareBluetooth- sokaknak még mindig nem világos, hogy iPhone-nal is lehet fájlokat küldeni egymásnak. Ez arra való.
FlashLight- lámpa.
Hi!Temptation- Hasonló a Find My Friends-hez, csak ez megmutatja az össze közeledben lévő Hi!-t használó emberkét. Tudtok csetelni, barátkozni, ha valaki szimpatikus, csak dobj neki egy Hi-t! Ezzel főleg idegenekkel tud ismerkedni az ember, és megmutatja azok helyzetét is. Ahogy a Tiédet is. Ajánlja a program a közeledben lévő eseményeket, továbbá rengeteg helyre betudsz jelentkezni. Ha vannak ellenségeid akikkel nem szívesen találkozol, ne használd ezt a programot :D
Dragon & Dragon Search- a Siri nagyon kezdetleges, butított változata. Ez nem beszél vissza, de diktálásra megkeresi az adott dolgot google-n, wikipedia-n, twitter-en, youtube-n stb. Illetve a Dragon diktálásra felveszi amit mondasz, és megtudod osztani Facebook-on, Twitter-en, eltudod küldeni smsben.
iWallpapers- háttérképek tömkelege. Sztárokról, tájakról, zenéről, játékokról, mindenről.
Snap&Sketch- photoshop program, bármelyik képedet megrajzolja, aranyos, nagyon tetszik.
Football Kicks- focis játék.
Paper Toss- egy kukába kell dobálni a papírgalacsint.
Labyrith Lite- több változata is van, ügyességi játék.
StupidZombie- zombikat kell lövöldözni.
FruitNinja- szerintem ezt is mindenki ismeri.
Simon's Cat- aki nem ismeri, az keressen rá youtube-n. Sok haszna nincs az alkalmazásnak, de aranyos.
Többnyire ezeket használom, ezek mind ingyenesek. De mindig töltök le valami újat. Remélem segítettem.
Flashlight - lampa
Converter+ - Eu mertekegyseget szamol USA mertekegysegre illetve borravalot is kiszamolja
ShopSavvy vagy RL Classic - barkod leolvaso, megkeresi az adott termek hol olcsobb
Domino - pizza rendeles
ShopShop - bevasarlo lista
Star walk - csillagos
Talking Tom 2 - interaktiv cica, nagyon jopofa :)
Mars Miner - maszkalos jatek
SP lite - spanyol szavak tanulasahoz
Skype - csetelni anyuval
Origami - lepesrol lepesre mutatja a hajtogatast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!