Szerintetek ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
van egy fogam , ami annyira lyukas hogy nagyon kevés tartja ott a helyén , persze voltam már fogorvosnál de azt mondta terhesen nem küld szájsebészetre....és 3 napja feltünt hogyha megnyomom a nyelvemmel akkor azon az oldalon a fejemnél elkezd fájni és ezen az oldalon ugy érzem a fülem be lenne dugulva . Szerintetek ez hogy lehet2017. okt. 29. 07:35
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg ideg. Furcsa, hogy nem csinálnak semmit mert terhes vagy. Nekem azt mondta a nőgyógyász meg a védőnő is, hogy kevésbbé ártalmas megcsináltatni ha baj van, mint a lyukas fog.
2/3 anonim válasza:
Bekem gyokerkezelesem volt terhesen, mert iszonyuan begyulladt a fogam. Csak az nem mindegy milyen erzestelenitot adnak, ugy tudom.
3/3 anonim válasza:
Én is lerendeztem a fogorvost szülés előtt. Volt fogkő leszedés is, szerintem keress egy másikat, mert ez komolyan hangzik amit leírtál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!