4+4 hetesen 2.466 a HCG, kereken 42 órával rá pedig 3.230. Most mit csináljak? Hagyjam, hogy hátha elmegy magától? Nem akarok újabb műtétet. Van esély, hogy magától kiürül ha elhal a terhesség? Ha várok 2-3 hetet az nem baj, ugye?
Figyelt kérdés
tegnap 14:56
1/6 anonim válasza:
Ilyen kis terhességnél nyugodtan várhatsz. Nekem 7 hetesen ment el a lassan növekvő hcg-s terhességem. Sajnálom, hogy így alakult nálad. Ha nincsenek fájdalmaid, várhatsz, de orvos lásson, hogy egyáltalán jó helyen van és nem e méhen kívül. Beszéld meg a dokiddal meddig várhatsz.
Gyors felépülést.
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :(
tegnap 15:21
3/6 A kérdező kommentje:
Hát nem értem. Elértem a dokit, azt mondja 2.000 felett màr nem feltétlen kell 48 órànként duplázódjon...
tegnap 18:26
4/6 anonim válasza:
Ha ezt mondja, akkor van egy kis remény. Drukkolok!
5/6 anonim válasza:
Tegnap már írtál ki kérdést a tüneteid miatt. Ott is megírtuk, hogy tök szépen erősödnek a tesztjeid. Nagyon sajnálom a korábbi veszteségeid, de nagyon sokat ártasz magadnak azzal, ha végigparázod a maradék 8 hónapot. Hidd el, mindig lesz valami, ami miatt idegeskedni fogsz. Bízz az orvosodban. Gondolom kb 2 hét múlva úgyis mész. Amíg nem vérzel vagy ilyesmi, addig ne fesd az ördögöt a falra. Minden jót kívánok!
6/6 anonim válasza:
Ez a növekedés ekkora értékeknél még megközelítőleg rendben van. Sőt, ha korrigálunk 48 órára, akkor még inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!